Kastamonuda cinayet!

Kastamonu'da cinayet!

Kastamonu’da bir kadın, tartıştığı eşini silahla vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’nun Kuzeykent Mahallesi Metehan Sokak üzerindeki Huzurkent 2. Blokta ikamet eden 30 yaşındaki Serkan Arslan, eşi Bilgehan Arslan ve kayınpederi Şerafettin İlişiklioğlu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Bilgehan Arslan, eşi Serkan Arslan’a ateş ederek üç yerinden yaraladı. Ağır yaralanan Serkan Arslan’ın düştüğü esnada kafasını da çarptığı veya sert bir cisimle vurulduğu belirtildi.
 
Ardından eşi Bilgehan Arslan ve kayınpederi Şerafettin İlişiklioğlu, çelik kapıyı kilitleyerek evden ayrıldı. Bilgehan Arslan, Kastamonu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğüne giderek evde tartıştığı eşini silahla vurduğunu söyledi ve buradaki polis ekiplerine teslim oldu. Polis, Bilgehan Arslan ile babası Şerafettin İlişiklioğlu’nu gözaltına aldı.
 
Daha sonra söz konusu eve Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Eve ulaşan polis ekipleri, Serkan Arslan’ın üzerine kilitlenen kapıyı açmak için yoğun çaba gösterdi. Çelikten olan evin kapısını kıran polis ekipleri, oturma odasında silahla vurulmuş bir şekilde Serkan Arslan’a ulaştı. Arslan, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yaklaşık 2 saatlik bir müdahalenin ardından Serkan Arslan, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Arslan’ın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı ve otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderileceği belirtildi.
 
Olayın ardından hastaneye akın eden Serkan Arslan’ın yakınları, ölüm haberini alınca sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri ve hastane personeli, Arslan’ın yakınlarını sakinleştirmek için büyük çaba harcadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler