Kastamonuda feci kaza: 3 can kaybı

Kastamonu'da feci kaza: 3 can kaybı

Kazada 3 kişilik ailenin tüm fertleri can verdi.

Kastamonu'dan Bolu'ya gitmek için hareket eden 55 yaşındaki Kadir Bilen kontrolündeki 16 NE 100 plakalı araç ile karşı yönden gelmekte olan Önder Sezer kontrolündeki 34 GN 7437 plakalı araç, Kastamonu'nun Araç İlçesinin Şenova mevkiisinde kafa kafaya çarpıştı.
 
Meydana gelen feci kaza sonucunda Bolu istikametine gitmekte olan 16 NE 100 plakalı araç içerisindeki aynı aileden Kadir Bilen ile eşi Sabire Bilen (49) ve oğlu Murat Bilen (27) feci şekilde olay yerinde hayatını kaybederken, diğer araçta bulunan Önder Sezer ve Hasan Gülbaş'ı da yaralandı.
 
112 Acil Servis ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları Araç Devlet Hastanesi Acil'ine kaldırıken, kazazedelerin cansız bedenlerinide hastane morguna kaldırdılar.
 
ATKARACALAR KAYMAKAMLIĞI'NDA ÇALIŞIYORDU
Kazada hayatını kaybeden Murat Bilen'in Çankırı ili Atkaracalar ilçesi Kaymakamlığı personeli olduğu öğrenildi.
 
VALİ ÖZCAN'DAN TAZİYE MESAJI
Kaza sonrası olaydan haberdar edilen Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Murat Bilen ve ailesi için yayınladığı taziye mesajında "Atkaracalar Kaymakamlığı'nda görev yapan personelimiz Murat Bilen, Annesi Sabire Bilen ve Babası Kadir Bilen’in geçirdikleri trafik kazası sonucu vefat etmiş olmalarından dolayı büyük üzüntü içerisindeyim.
 
Kazada hayatını kaybeden personelimize, annesine ve babasına Allah’tan rahmet, yakınlarına, Atkaracalar Kaymakamı’na ve Kaymakamlık personeline sabır ve başsağlığı dilerim." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler