Kastamonu'da katliam gibi kaza: 6 ölü!

Kastamonu'da katliam gibi kaza: 6 ölü!

Kastamonu'nun Araç ilçesinde, kamyon ile otomobil çarpıştı. Feci kazada, ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kaza saat 16.00 sıralarında Kastamonu- Karabük yolunun Araç Şenova Mevkii'nde meydana geldi. Kastamonu'dan Karabük yönüne giden sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 EF 873 plakalı otomobil, iddiaya göre hatalı sollama yapması sonucu karşıdan gelen Haydar İlyas yönetimindeki 37 PN 372 kamyon ile çarpıştı. Kamyon ve otomobil savrularak tarlaya uçtu. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ile aracında bulunan kimlikleri belirlenemeyen 5 kişi yaşamlarını yitirdi. Kamyon sürücüsü ise kazadan yaralı kurtuldu. Yaralı sürücü, 112 Acil Servis ekibi tarafından ambulansla Araç Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza yerine, çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı gelinceye kadar kaza yerine kimse yaklaştırılmadı. Savcının gelmesinden sonra cesetlerin, hurdaya dönen araçtan çıkarılması için çalışma başlatıldı. Cesetlerin kaldırılması çalışması sürürken, kimlik tespit çalışması da yapılıyor.

kastamonu-kaza-resim-10.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler