Katem Gençlik gol rekoru kırdı

Katem Gençlik gol rekoru kırdı

Başkent'te devam eden Çankırı Gençlik futbol turnuvasınn iknci haftasında fileler toplam 95 kez dalgalandı.

Çankırı Gençlik Derneği’nin düzenlediği 32 takımın katıldığı Ankara’daki futbol turnuvasında 2. Hafta maçları büyük bir heyecana sahne oldu. Keçiören Sanatoryum’da düzenlenen turnuva başkentteki Çankırılıları bir araya getirdi.

Bu hafta oynanan 16 maçta fileler tam 95 kez dalgalandı. Haftanın en farklı skoru Karatepe Gençlik - Katem Gençlik karşılaşmasında elde edidi. 2 no'lu sahada oynanan karşılaşmada futbolseverler Katem Gençlik'in rakibine karşı üstn oyunuyla birlikte Karatepe kalesnde 12 gol seyrettiler.

TURNUVAYA SEYİRCİ İLGİSİ GİDEREK ARTIYOR
Geçtiğimiz haftaya nazaran daha güzel bir havada oynanan maçlara takımlarını desteklemeye gelen Çankırılıların ilgisi oldukça fazlaydı. Bol gollü geçen turnuvayı değerlendiren Çankırı Gençlik Derneği Başkanı Bayram Polat “2008’de resmi kimliğine kavuşmuş bir dernek olmamıza rağmen bu kısa sürede bir çok başarılı faaliyete imza attık. Bunlardan bir tanesi de geçtiğimiz yıl birincisini yaptığımız futbol turnuvası idi.  Ankara’da ilk defa yapılan böylesi geniş bir organizasyonla memleketimizden 32 tane ilçe/belde/köy takımını bir araya getirmiştik. Ekip arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ile bu yıl aynı güzellikleri yaşamak için yeniden bir araya geldik. Hemşerilerimiz arasındaki iletişim ve dayanışmayı arttıran bu güzel organizasyonda 2. haftayı da geride bıraktık. Hemşerilerimizin turnuvaya olan ilgisinden ve gençlerimizin maçlarda sergilemiş oldukları  dostluk ve centilmenlik içerisindeki mücadeleden oldukça memnunuz. Katkı ve desteklerini esirgemeyen hemşerilerimize, takım temsilcilerimize ve organizasyon komitesindeki ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Haftalar ilerledikçe heyecan daha da artıyor, tüm hemşerilerimizi gelecek maçlarda turnuva alanında görmek bizleri memnun edecektir.” dedi.

17 Nisan Pazar Günü oynanan turnuvanın 2. hafta maç sonuçları;

1 Nolu Saha
Gökçeören Gençlik – Yuva Gençlik 0-6
Aşağıayva Gençlik – Çama Gençlik 2-5
Gümerdiğin Gençlik – Özlü Gençlik 2-2
Kısaç Gençlik – Göllüce Gençlik 4-2
Yumaklı Gençlik – Poyraz Gençlik 1-7
Aliözü Gençlik – Kırsakal Gençlik 3-2
İnandık Gençlik – Sarıkaya Gençlik 1-6
Şıhdoğan Gençlik – Karaağaç Gençlik 2-4

2 Nolu Saha
Dumanlı Gençlik – Bademçay Gençlik 4-0
Kadıözü Gençlik – Saçak Gençlik 4-2
Karatepe Gençlik – Katem Gençlik 0-12
Doğanlar Gençlik – Saray Gençlik 2-1
Küçük Yakalı Gençlik – Buğurören Gençlik 3-1
Sancar Gençlik – Davutlar Gençlik 6-0
Atkaracalar Gençlik – Elmalık Gençlik 1-5
Akçaören Gençlik – Orta Gençlik 3-2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler