Katliam yapan baba öldü!

Katliam yapan baba öldü!

Türkiye'nin konuştuğu adam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bağcılar'da, cinnet getirerek 7 çocuğunu, eşini ve kardeşini vurarak intihar girişiminde bulunan baba Engin Sargık, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Engin Sargık'ın ölümüyle olayda yaşamını yitirenlerin sayısı 7'ye yükseldi.

Bağcılar'da geçtiğimiz Cuma gecesi cinnet getiren tekstil işçisi baba Engin Sargık, silahla kardeşi, eşi ve 7 çocuğunu vurmuştu. Baba Sargık daha sonra intihar girişiminde bulunmuştu. Ağır yaralı olarak Avcılar'da özel bir hastaneye kaldırılan Engin Sargık da hayatını kaybetti. 2 gündür yoğun bakımda tedavisi süren engin Sargık'la birlikte ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi.
 
Bağcılar Barbaros Mahallesinde geçtiğimiz cuma gecesi meydana gelen olayda, tekstil işiyle uğraşan Engin Sargık, kardeşi Bayram Sargık ile eşi Sacide Sargık'ın ilişkisi olduğu öne sürerek dehşet saçmıştı. Sargık, Sacide Sargık (39), kardeşi Bayram Sargık (29), ile çocukları 18 yaşındaki Suzan, 15 yaşındaki Sevda, 17 yaşındaki Sevda, 17 yaşındaki Salih, 5 yaşındaki Abidin, 8 yaşındaki Erhan, 9 yaşındaki Ercan ve 14 yaşındaki Gülcan'ı da vurduktan sonra aynı silahla intihar girişiminde bulunmuştu.
 
Katliamda, hayatını kaybeden çocukları Suzan (18), Sevda (15), Salih (17), Abidin (5) ve Gülcan (14) ile kardeşi Bayram Sargık önceki gün düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verilmişti.
 
Yaşanan olayın, ailenin daha önceden yapmış olduğu hayvan ticareti nedeniyle yaklaşık 400 bin tl dolayında borca girdiği ve alacaklıların aileye yaptıkları baskı ile İstanbul'a taşınması ve Engin Sargık'ın son olarak üç gün öncesinde işten çıkarılarak işsiz kalmasının neden olduğu belirtilmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler