Katliama bir satır kala!

Katliama bir satır kala!

İşsiz koca, hamile eşini rehin aldı.

Antalya’nın Kumluca İlçesinde işsizlik nedeniyle bunalıma girdiğini söyleyen C.A., ilçe adliyesi önünde 6 aylık hamile eşini elindeki satırla rehin aldı. C. A., yaklaşık yarım saat sonra teslim oldu.
 
Bugün sabah saatlerinde Kumluca Adliyesi’ne gelen C.A., hakkında açılan bir davayla ilgili bilgi almak istedi. C.A., önceden karıştığı bir olayda görev başındaki polis memuruna mukavemet ve küfürlü söz ile hakaret suçları nedeniyle dava açıldığını öğrendi. Psikolojik rahatsızlığı olduğunu, bu fiilleri isteyerek yapmadığını dile getiren C.A., kendisini kimsenin dinlemediğini belirterek, eline aldığı satırla 6 aylık hamile eşi M.A.’yı adliye önünde rehin aldı.
 
’AMACIM ŞOV DEĞİL SESİMİ DUYURMAK’ 
Diyarbakır’dan ekmek parası kazanmak için Kumluca’ya geldiğini belirten C.A., daha önce de hapse girdiği ve sabıka kaydı olduğu için Kumluca’da kimsenin iş vermediğini dile getirdi. C.A., "Ben sadece doğacak çocuğuma helal para kazanarak bakmak istiyorum. Ancak herkes bana yardımcı olmaktansa beni hapse atmak istiyor. Beni kimse dinlemek istemiyor. Benim amacım şov yapmak değil sadece sesimi duyurmak istedim. Ben sadece adalet istiyorum" dedi.
 
Polislerin ikna çabaları sonunda C.A., yaklaşık yarım saat sonra teslim oldu. C.A., önce Kumluca Devlet Hastanesi’ne, ardından ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler