Kayıp Dilekçe ortaya çıktı ve...

"Kayıp Dilekçe" ortaya çıktı ve...

Çankırı Valiliğinde kaybolan 'kayıp dilekçe' yayınımız sonrasında ortaya çıktı...

Sözcü18 sayfalarında yer alan "Çankırı Valiliğinde kaybolan dilekçe ve..." başlıklı haberimiz ses verdi ve Çankırı Valiliğinde bulunarak işleme kondu.

Edinilen bilgilere göre Şabanözü ilçesi Gümerdiğin beldesinde yaşayan Yusuf Türkanoğlu'nun 6 Kasım 2012 tarihinde Şabanözü PTT şubesinden Çankırı Valiliği'ne gönderdiği dilekçe 8 Kasım 2012 tarihinde Çankırı Valiliğince teslim alınmış olmasına karşın 19 Kasım 2012 tarihinde Valilik tarafından verilen "bizde böylesi bir dilekçe yok" yanıtı şaşkınlık yaratmıştı!

"Çankırı Valiliğinde kaybolan dilekçe ve..." başlıklı
haberi okumak için - TIKLA

Yaşanan gelişmeler üzerine Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği 'kayıp dilekçe' sayfalarımızda yayımlandıktan sonra Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın talimatları doğrultusunda kayıp olmaktan çıktı ve işleme konuldu...

'Kayıp dilekçe'nin işleme konulmasından sonra Vali Özcan'ın talimatları doğrultusunda özel bir müfettişin görevlendirildiği ve sürecin başladığı öğrenildi.

SORULAR... SORULAR... SORULAR...

'Kayıp Dilekçe'nin Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşmasından sonra dilekçe üzerinde yeralan iddialar konusunda kısa bir analiz çalışmasından sonra ortaya çıkan sorulardan birkaçını şöyle özetlemek mümkün:

- 2005 yılından bu yana Çankırı Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından bölgede üretim yapan kaç çiftçi böylesi bir destekten faydalanmıştır?

- Yine 2005 yılından bu yana bakanlık tarafından verilen destek kapsamı altında Çankırı'da çiftçiye verilen aletlerin dökümü nedir?

- Bakanlığın verdiği destek kapsamı içerisinde Çankırı'da bu organizasyon içerisinde bulunan işletmelerin yaptıkları işlem hacimlerinin rakamları nedir?

İlk etapta yukarıdaki 3 soruya verilecek yanıt, "kayıp dilekçe" örneğinde dile getirilen iddia ve benzer iddiaların hangi oranda gerçekleşip gerçekleşmediğini net olarak ortaya koyacaktır.

Konunun takipçisi olduğumuzun bilinmesini isterken Haber Merkezimizin de gündeme taşınan iddialarla ilgili çalışması devam etmektedir.

SÖZCÜ18

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler