Kayıp Mustafa Kaya'ya ulaşılması an meselesi!

Kayıp Mustafa Kaya'ya ulaşılması an meselesi!

Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinde yapımı sürdürülen HES inşaatında bekçilik yapan ve geride bıraktığımız Cumartesi gecesi sele kapılarak kaybolan Mustafa Kaya'nın cansız bedenine her an ulaşılabilir.

Kızılırmak'ta HES inşaatında bekçilik yaparken geride bıraktığımız Cumartesi gecesi yağan yoğun yağış sonrasında oluşan sele kullandığı traktörle birlikte kapılıp kaybolan Mustafa Kaya (65)'yı arama çalışmaları yoğun bir çalışma temposu içerisinde devam ediyor. Yapılan arama-kurtarma çalışmaları sonrasında Mustafa Kaya ile birlikte sele kapılan traktör bulunduğu balçık çamurdan bugün öğle saatlerinde çıkartıldı.

Olay yerinde bulunan ve kurtarma çalışmalarına katılanlardan alınan bilgiye göre şantiye bekçisi Mustafa Kaya'nın da traktörle birlikte olduğu düşünüldüğünden cansız bedene her an ulaşılabilir.

AİLESİNDEN MERAKLI BEKLEYİŞ
Öte yandan kayıp Mustafa Kaya'nın ailesi olayın ilk saatlerinden itibaren Kızılırmak'a gelerek meraklı bekleyişlerini sürdürdüler. Acılı ailenin tek umudu kayıp Mustafa Kaya'nın cansız bedeninin bütün olarak çıkartılması yönünde. Arama çalışmalarına katılan başta Emniyet Genel Müdürlüğü dalgıç ekipleri ile birlikte UMKE elemanları çamurlu ve oldukça derin alanda hayli zorlanmalarına karşın yoğun bir mesai içerisinde çalışmalarını sürdürüyorlar.

VE TRAKTÖR ÇAMURDAN ÇIKARTILDI

kizilirmak-kayip-traktor-bulundu-resim-03333.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler