Kaymakam Coşkun Kurşunludan ayrıldı

Kaymakam Coşkun Kurşunlu'dan ayrıldı

Aralıklı olarak bir yıldır Kurşunlu ilçesi Kaymakamlığı görevinde bulunan Ünal Coşkun, Kars Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Aralıklı olarak yaklaşıık bir yıldır Kurşunlu Kaymakamlığı görevinde bulunan Ünal Coşkun, Kars Vali Yardımcılığı görevine başlamak üzere ilçeden ayrıldı.

Kurşunlu Kaymakamlığı binası içerisinde gerçekleştirilen uğurlama törenine başta Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu ve Çavundur Belediye Başkanı Bayram Yukarıdere olmak üzere daire birim müdürleri ve personeli, belediye birim müdürleri, belediye ve il genel meclis üyleri ile vatandaşlar katıldı.

12 Haziran seçimleri öncesi doğum yeri Sivas'tan ikinci kez MHP milletvekili adayı olan Ünal Coşkun, görevde bulunduğu süre içerisinde Kurşunlu'da halkla içiçe olmasının yanında hizmet edebilme gayreti gösterdi. Bu yılın Ocak ayında (21 Ocak) ilçede gerçekleştirilen "Kurşunlu Geleceğini Planlıyor" başlıklı ve tüm sivil toplum kuruluşları ile Karatekin Üniversitesi'nn katıldığı bir organizasyonu başarılı geçmesinde büyük katkıları olan Coşkun'un geride bıraktığı ilçeden güzel anılarla ayrıldığını düşünüyoruz.

ibo-coskun-veda-resim-04.jpg

İBRAHİM DOĞU: ÇALIŞKAN BİR ARKADAŞIMIZI UĞURLADIK

Kaymakam Ünal Coşkun'un Kurşunlu'dan ayrılmasıyla ilgili olarak konuşan Belediye Başkanı İbrahim Doğu "Kendisi bugüne kadar yaptığı görevlerde çalışkalığını ve yenilikçiliğini ortaya koymuş bir arkadaşımızdı. Kurşunlu'muzda da bu yetisini devam ettirdi. İlçemiz halkı tarafından kısa zamanda sevildi. Güzel dostluklar oluşturduğuna inanıyor, bundan sonraki görevinde de başarılı olacağını düşünüyorum" dedi.

Sözcü18 yazı ailesi olarak Kars Vali Yardımcısı Ünal Coşkun'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler