Kayseri Erciyesspor: 3 - Beşiktaş: 2 İZLE

Kayseri Erciyesspor: 3 - Beşiktaş: 2 İZLE

Kartal, Fenerbahçe derbisine ağır yaralı gidiyor...

Süper Lig'in namağlup iki takımında biri olan Beşiktaş, ünvanını Kayseri'de kaybetti!

Kara Kartal, nefes kesen bir maçın ardından 10 kişi kaldığı maçta Erciyesspor'a 3-2 mağup oldu.

Bu arada 68. dakikada kırmızı kart gören Gökhan Töre, haftaya oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştü.

İLK YARIDA TEMPO DÜŞÜKTÜ
Maça iki takım da temkinli başlarken ilk yarı pozisyon anlamında kısır geçti. Erciyesspor, kontra ataklarla gol ararken Beşiktaş kanat akınlarıyla tehlike yaratmak istedi. Ancak iki takım da ilk yarıda aradığı golü bulamadı.

Bu arada ilk yarıda yüzüne top isabet eden Olcay Şahan, 38. dakikada yerini Kerim Frei'ye bırakmak zorunda kaldı.

ERCİYES BOYE İLE ÖNE GEÇTİ
İkinci yarıya etkili başlayan taraf ise Erciyesspor'du. Maç boyunca Beşiktaş ceza sahasına etkili ortalar yapan ev sahibi ekip, öne geçme sayısını da yine aynı şekilde buldu. 54. dakikada Anıl Karaer'in kullandığı serbest vuruşta kafayı vuran Boye, Erciyesspor'u 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra vites yükselten Kara Kartal, özellikle Oğuzhan ve Gökhan Töre ile etkili oldu. 

BEŞİKTAŞ 10 KİŞİ KALDI, KERİM FREI COŞTU!
Dakikalarda 68'i gösterirken Beşiktaş kırmızı kart şoku yaşadı. Maçın başarılı isimlerinden Gökhan Töre, hakemle girdiği diyaloğun ardından oyundan atıldı.

Uzun süren itirazların ardından maç Beşiktaş'ın golüyle başladı! 70. dakikada sahneye çıkan Kerim Frei, kariyerinin ilk profesyonel golünü Beşiktaş formasıyla Erciyes ağlarına gönderdi: 1-1.

Bu dakikadan sonra galibiyet için yüklenen Beşiktaş, aradığı golü 86'da buldu. Demba Ba'nın vuruşunda kaleciden dönen topu tamamlayan Kerim Frei, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti.

ERCİYESPOR'UN DÖNÜŞÜ!
Ancak pes etmeyen Erciyesspor, tarihi bir geri dönüşe imza attı. 86'da oyuna giren Edinho, 89'da skoru 2-2'ye getirirken, 90+3'te Cenk Ahmet, Erciyesspor'a 3-2'lik zaferi getirdi.

Bu sonuçla ilk mağlubiyetini alan Beşiktaş, 14 puanda kalırken ilk galibiyetini alan Erciyesspor 7 puana yükseldi.

VE MAÇIN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ

BÜLENT KORKMAZ'NIN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI
"Çok tempolu, güzel bir maç olacağını söylemiştim. Beşiktaş ligin en iyi top oynayan takımı. Onları yenmek bizim için önemliydi. 6 maçtır kazanmak için oynadık ama olmadı, lidere denk geldi. Bu beni daha da mutlu etti. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok iyi bir mücadele örneği gösterdiler. Önemli olan sonunda kazanabilmek. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bize sahip çıktılar. Beşiktaş'ın teknik direktörünü (Slaven Bilic) tebrik ediyorum. Çok iyi bir takım yaratmış. Onlara ayak uydurmak önemliydi."

GÖKHAN TÖRE'NİN KIRMIZI KART POZİSYONU 
Kendisine yakın bir yerde direkt kırmızı kart gören Gökhan Töre'nin pozisyonunu da anlatan Bülent Korkmaz, "Gökhan bir şeyler söyledi. Neler söylediğini duydum ama ben burada söyleyemem. Dördüncü hakem de duydu. Orta hakeme söyledi. O da kırmızı kartını gösterdi" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler