Kayseride vahşet!

Kayseri'de vahşet!

Kayıp kardeşler 4'er kurşunla öldürüldü.

Kayseri'de dün evlerine gitmediği için eşlerden birisinin kayıp olarak polise bildirdiği iki kardeş Mehmet Gündoğdu ve Yakup Gündoğdu, minibüs içerisinde tabancayla öldürülmüş halde bulundu.

Melikgazi ilçesi Esenyurt Mahallesi Gediz ile Dumlupınar caddelerinin kesiştiği noktadaki boş arsada iki gündür bekleyen 42 EB 543 plakalı yeşil renkli minibüsten kan akmaya başladı. Araçta kurban eti olduğu düşünülerek vatandaşlar önce aldırış etmedi. Daha sonra merak üzerine baktıkları araç içerisinde iki kişinin kanlar içerisinde yattığını gören mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. 
 
Polis, iki kardeş Mehmet Gündoğdu (39) ve Yakup Gündoğdu'nun (33) tabancayla vurularak öldürüldüklerini belirledi. Olay sırasında araç içerisinden dışarıya doğru çıkan birkaç mermi olduğu tespit edildi. Minibüs içerisinde kasalarda elmalar, bavul içerisinde giysiler ve iki yatak tespit edildi. Polis, olay yerinde iki kardeşin ve minibüs içerisinde incelemede bulundu. Kardeşlere 4'er adet mermi isabet ettiği belirlendi. Polis araçta parmak izi aldı. 
 
Öte yandan öldürülen kardeşlerden Yakup Gündoğdu'nun eşinin, dün gece eve gelmeyen kocası için de güvenlik güçlerine kayıp başvurusu yaptığı öğrenildi. İki kardeşin Develi ilçesine bağlı Yeniköy nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler