Kayserideki kazada 3 kişi yanarak can verdi

Kayseri'deki kazada 3 kişi yanarak can verdi

Kayseri'de meydana gelen trafik

kazasında, beton mikseri kamyonu ile çarpışan otomobildeki 3 kişi yanarak yaşamını yitirdi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bayram Büyükhan yönetimindeki 38 RD 012 plakalı üzerinde beton mikseri bulunan kamyon, Kuzey Çevreyolu terminal çıkışında, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 35 HDC 44 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, mikser kamyonunun çarpması sonucu ters dönerek alev alan otomobilde sıkışan ve henüz kimlikleri belirlenemeyen 2'si kadın 3 kişi, yanarak öldü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen otomobilde sıkışan 3 kişinin cesetleri, uzun süren uğraşlar sonucu araçtan çıkarılabildi.

Kazada yaralanan beton mikseri kamyonunun sürücüsü Bayram Büyükhan ise, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

KAZADA YANARAK HAYATINI KAYBEDEN
3 KİŞİNİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kayseri'de beton mikseri ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yanarak yaşamını yitiren 3 kişinin kimlikleri belirlendi.

Kuzey Çevreyolu terminal çıkış noktasında meydana gelen kazada, Bayram Büyükhan yönetimindeki 38 RD 012 plakalı beton mikseri, içinde 3 kişinin bulunduğu otomobil ile çarpışmış, alev alan otomobilde sıkışan 3 kişi yanarak yaşamını yitirmişti.

Otomobilin sürücüsünün Ali Başyurt (71) ve otomobilde bulunan iki kadının eşi Fatma Başyurt (65) ile dünürü Fatey Başyurt (70) olduğu belirlendi.

Emekli hakim olduğu belirlenen Ali Başyurt, eşi ve oğlunun kayınvalidesinin, yaz tatili için gittikleri memleketleri Malatya'dan İzmir'e dönmek için yola çıktıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler