Kayserideki vahşi cinayetler Çerkeşi salladı

Kayseri'deki vahşi cinayetler Çerkeş'i salladı

Aytaç A.Ş. Genel Müdürü Adil Tekdemir'in anne ve

babası vahşi bir cinayete kurban gitti.

Kayseri'de 29 yaşındaki genç, 76 yaşındaki dayısı ile 73 yaşındaki yengesini öldürdü. Dayısını traktörün arkasındaki pullukla tarla sürer gibi üzerinden geçerek öldüren katil zanlısı, evde yemek pişiren yengesinin başını bıçakla gövdesinden ayırdı.

OLAY NASIL OLDU
İstanbul’da yaşayan emekli din kültürü öğretmeni olan babanın Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu oğlu Yasin Soytürk, Tomarza ilçesine bağlı Köprübaşı köyündeki dayısı İsmail Tekdemir’i (76) ziyarete geldi. 3 gün boyunca yengesi Saniye (73) ve dayısı İsmail ile birlikte kalan Soytürk, perşembe günü dayısı İsmail Tekdemir ile birlikte tarla sürmeye gitti.

PULLUKLA DAYISININ ÜZERİNDEN GEÇTİ
Tarlayı sürmek için traktörün üzerine çıkan Soytürk, traktörle geri geri gelerek arkasındaki dayısına çarpıp yere düşürdü. Yarı baygın haldeki İsmail Tekdemir’i  traktörden inerek önce bıçaklayan Soytürk, daha sonra pullukla üzerinden geçerek parçaladı. Cesedi tarlanın kenarında bulduğu naylonla örten katil zanlısı Soytürk, cinayetin ortaya çıkmasını önlemek için traktörün arkasındaki pulluğu da dayısının üzerine indirdi.

YENGESİNİN BAŞINI GÖVDESİNDEN AYIRDI
Hiçbir şey olmamış gibi köye dönen zanlı, traktörü evin önüne park ettikten sonra içeri girdi. Mutfakta yemek pişiren Saniye Tekdemir, yanına gelen Soytürk’e dayısının nerede olduğunu sordu. Bu sırada, ocağın üzerindeki tencereyi karıştıran Tekdemir’in arkasına geçen Yasin Soytürk, yaşlı kadının boğasını kesti. Kanlar içinde yere yığılan Saniye Tekdemir’in başı gövdesinden ayrıldığı için olay yerinde can verdi.

OTURUP YEMEK YEDİ
Evdeki para ve takıları alan katil zanlısı, ocağın üzerindeki yemekten yedikten sonra evden çıktı. Köy meydanına çıkan zanlı, otostop çekerek köyden ayrıldı. 2 gün boyunca haber alınamayan İsmail ve Saniye Tekdemir çiftinin öldürüldüğü, tarlaya inek yaymama giden çocuklar tarafından ortaya çıkarıldı. Yerde yatan cesedi fark eden çocuk, durumu köylülere haber verdi. İsmail Tekdemir’in cesedini olay yerine jandarma ekipleriyle birlikte gelen Emir Şahin Tekdemir teşhis etti. Cinayet haber vermek için eve geldiklerinde ise Saniye Tekdemir’in mutfaktaki cansız bedeni bulundu.

İsmail ve Saniye Tekdemir’in cenazeleri otopsi için Tomarza Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Cinayeti soruşturan Jandarma katil zanlısı Yasin Soytürk’ü yakalamak için çalışma başlattı. (kaynak: iha)

CENAZELER BUGÜN KALDIRILIYOR
Öte yandan olayın duyulması ile birlikte Aytaç A.Ş.'nin Çerkeş tesislerinde adeta matem havası esti. Fabrikadan Kayseri - Tomarza - Köprübaşı köyündeki cenaze töreni için otobüsler kaldırıldı. Son otobüsün dün akşam saatlerinde yola çıktığı öğrenildi. AYTAÇ A.Ş. Genel Müdürü Adil Tekdemir'in vahşi cinayetler sonucu kaybettiği babası İsmail ve annesi Saniye Tekdemir'in cenazeleri bugün öğle namazına müteakip Köprübaşı köyünde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler