Kayserispor: 0 - Beşiktaş: 1

Kayserispor: 0 - Beşiktaş: 1

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 1-0 yenerek Napoli maçı öncesi moral buldu.

Kayserispor'a konuk olan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Çaykur Rizespor maçına göre ilk 11'de iki değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik direktör, ligin 6. haftasında deplasmanda 1-0 kazanılan Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de görev verdiği Ömer Şişmanoğlu ile Olcay Şahan'ın yerine Vincent Aboubakar ve Anderson Talisca'yı görevlendirdi.

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson, Kayserispor karşılaşmasıyla siyah-beyazlı formayla Süper Lig'deki 100. maçına çıktı. Ligde daha önce 99 maç yapan Hutchinson, 5 de gol kaydetmişti.

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise ligde bundan önce oynadıkları Kasımpaşa maçına göre Beşiktaş karşısında ilk 11'de üç değişikliğe gitti. Kutlu, kart cezalısı orta saha oyuncusu Samba Sow'un yanı sıra Anıl Karaer ve Traore'nin yerine ilk 11'de Ufuk Budak, Srdan Mijailovic ve Umut Bulut'a şans verdi.

Kadir Has'taki karşılaşmaya önde baskı ile başlayan Beşiktaş, rakibinin çıkmasına izin vermedi. Ancak kendisi de ilk bölümde öneml, pozisyon bulamadı. 27. dakikada ev sahibi Welliton ile gole çok yaklaşırken, 34. dakikada Cenk'in kafa vuruşunu Muammer çeldi, Aboubakar bomboş durumda golü atamadı. 0-0 biten lk yarının ardından Beşiktaş, 2. yarıda gol için baskısını artırdı. 67. dakikada ise siyah beyazlıların golü geldi. 2. yarıda oyuna giren Ömer Şişmanoğlu, Beck'in boşta kalan pasında takımını öne geçiren gole imza attı. Ömer böylece bu sezonki 2. isabetli şutunda da golü bulmuş oldu.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve siyah beyazlılar karşılaşmayı 1-0 kazandı. Bu sonuçla üstüste 2 deplasmanını da 1-0 kazanan Beşiktaş 17 puana yükseldi. Kayserispor ise 5 puanda kaldı. 

KAYSERİSPOR: 0 - BEŞİKTAŞ: 1

STAT:  Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı
HAKEM:  Hüseyin Göçek

KAYSERİSPOR: Muammer,Levent, Mabiala,Kana Bıyık, Anıl, Mijalovic, Deniz Türüç, Kubilay, Nakoulma, Umut, Weliliton 
TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu

BEŞİKTAŞ: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Necip, Atiba, Tolgay, Talisca, Aboubakar, Cenk

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GOL: Ömer Şişmanoğlu, Dk. 67 (Beşiktaş)

Spor Toto Süper Lig'de günün sonuçları
Kasımpaşa: 0 - Gaziantepspor: 0
Adanaspor: 1 - Kardemir Karabükspor: 2
Gençlerbirliği: 0 - Galatasaray: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler