Kayserispor: 2 - Galatasaray: 4 - İZLE

Kayserispor: 2 - Galatasaray: 4 - İZLE

Sarı-kırmızılılar zorlu Kayseri deplasmanından 3 puanla dönüyor.

Spor Toto Süper Lig 9. hafta maçında Galatasaray, Kayserispor'a konuk oldu. Cimbom, 14'te Sneijder ve 25'te Chedjou'nun attığı gollerle 2-0 öne geçti. Ev sahibi, 44'te Mouche(penaltı) ve Jaja'nın 45+1'deki sayılarıyla beraberliği sağladı. Galatasaray, 57'de Burak, 74'te Drogba ile bulduğu sayılarla 3 puanı aldı. Galatasaray, böylece ligdeki ilk deplasman galibiyetini elde etti. Cimbom, puanını 16'ya yükselterek 4. sıraya yükseldi.
 
Kayserispor bu sezon ilk kez bir maçta 2 gol kaydederken, yine oynadığı maçların ilk devresinde ilk kez gol kaydına muvaffak oldu.
 
MANCİNİ'DEN MAÇ SONRASI İLK AÇIKLAMA
Mancini maç sonrası yayıncı kuruluşa verdiği ilk açıklamada; "Önemli bir karşılaşmaydı. ilk 30 dakika iyi oynadık ve 2 gol bulduk. Daha sonra oyunu erken bırakınca maçı zora soktuk. Ama kazanmasını bildik. Sneijder çok iyi oynuyordu ama belindeki sıkıntı nedeniyle oyundan çıkarttık. Burak sonunda gol attı ama daha fazla çalışması gerekiyor. Daha fazla gol atabilir."
 
KARŞILAŞMANIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ...
 
 
KAYSERİSPOR: 2 - GALATASARAY: 4
 
Stat: Kadir Has
Hakem: Cüneyt Çakır
 
KAYSERİSPOR: Ertuğrul Taşkıran, Cüneyt Köz (Dk. 74 Zurab Khizanishvili), Henrique Sereno, Marko Simic, Sefa Yılmaz, Jaja Coelho, Srdjan Mijailovic, Taner Yalçın (Dk. 65 Okay Yokuşlu), Alper Uludağ, Pablo Mouche, Ömer Bayram (Dk. 75 Mert Nobre)
 
GALATASARAY: Fernando Muslera, Dany Nounkeu, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Felipe Melo, Selçuk İnan (Dk. 90+1 Engin Baytar), Wesley Sneijder (Dk. 46 Emre Çolak), Didier Drogba, Burak Yılmaz (Dk. 80 Ceyhun Gülselam), Umut Bulut
 
Goller: Dk. 14 Wesley Sneijder, Dk. 25 Aurelien Chedjou, Dk. 57 Burak Yılmaz, Dk. 74 Didier Drogba (Galatasaray), Dk. 44 Pablo Mouche (Pen.), Dk. 45 Jaja Coelho (Kayserispor)
 
Sarı kartlar: Dk. 11 Srdjan Mijailovic, Dk. 28 Henrique Sereno, Dk. 55 Taner Yalçın, Dk. 57 Marko Simic (Kayserispor), Dk. 58 Semih Kaya, Selçuk İnan (Galatasaray)
 
Gecenin diğer karşılaşmasında;
Torku Konyaspor: 0 - Bursaspor: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler