Kaza mı, cinayet mi?

Kaza mı, cinayet mi?

Sözcü18 Habe Merkezi, 28 Temmuz Perşembe gününü ilk saatlerinde yaşanan trafik kazası sonucu yaşamını yitirdiği açıklanan Ferdi K.'nın ölümündeki sır perdesini aralamaya çalışıyor.

Bilindiği gibi Kurşunlu ilçesinde 28 Temmuz Perşembe gününün ilk saatlerinde (02.00) yaşanan ve 17 yaşındaki Ferdi K’nın hayatını kaybettiği şüpheli trafik kaza sonrası yaşanan olaylar sıcaklığını korumakta.

Yaşanan şüpheli trafik kazasından sonra hayatını kaybeden Ferdi K’nın aynı araçta bulunan üvey annesi Sevim K. (36)’nın da 15 yaşındaki S.K’yı fuhuşa zorladığı iddiaları ortaya çıkmış ve emniyet ile savcılığın ortak soruşturması sonucunda ilk etapta 14 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Olaylar henüz tazeliğini korurken Kurşunlu ilçesinde beklenmedik üzücü bir olay daha yaşanmış ve kazanın ardından 7 gün sonra yani 4 Ağustos 2011 Perşembe günü Kurşunlu Belediyesi itfaiye biriminde çalışan aynı zamanda Kalekapısı Mahallesi muhtarı olan Ertuğrul Uzunoğlu elindeki silahı kafasına sıkarak intihar etmişti.

İki çocuk babası ve çevresinde sevilen bir kişilik olan Ertuğrul Uzunoğlu’nun beklenmedik intiharı ilçede büyük bir şaşkınlıkla karşılanırken, yaşanan olaylar zincirinin nerede ve nasıl sonuçlanacağı konusundaki belirsizlik de hız kazanmıştı.

KAZANIN YAŞANDIĞI İLK GECEYE DÖNECEK OLURSAK

Sözcü18 Haber Merkezi, 28 Temmuz’dan bu yana yaşanan olaylarla ilgili olarak yaptığı araştırmada ilginç bilgilere ulaştı. Haber Merkezimizin ulaştığı bilgiler arasında Ferdi K.’nın ölümüyle sonuçlanan ve basında “trafik kazası sonrası hayatını kaybetti” şeklinde yer alan haberin kaynağında şüpheler olduğu kanaati oluştu.

Hatırlanacağı gibi trafik kazasında hayatını kaybeden Ferdi K’nın, kaza öncesi bir benzin istasyonunda halen tutuklu olarak cezaevinde bulunan Kurşunlu Belediye personeli Adnan T. İle tartıştığı ve bu tartışma sırasında ortada bir silahın bulunduğu ifade edilmişti.

FERDİ K. TRAFİK KAZASI İLE Mİ HAYATINI KAYBETTİ, YOKSA!

Sözcü18 Haber Merkezi başta Kurşunlu Cumhuriyet Savcılığı makamı olmak üzere Kurşunlu Emniyeti’ne ve Ferdi K’nın ölümü sonrası otopsisini yapan Kurşunlu Devlet Hastanesi yetkililerine şu soruları soruyor:

-28 Temmuz Perşembe gecesi Kurşunlu ilçesi sınırları içerisinde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden 17 yaşındaki Ferdi K’nın ölüm nedeni nedir?

-Ferdi K’nın vücudunda (sağ böbreğinin üzerinde) kurşun yarası var mıdır?

-Şayet vücutta böylesi bir kurşun  yarası varsa, bu kurşunu sıkan silah kime aittir?

BU SORULARA VERİLECEK YANITLAR
ERTUĞRUL UZUNOĞLU’NUN İNTİHARINDAKİ
SIR PERDESİNİ ORTADAN KALDIRACAK

Sözcü18 Haber Merkezi’nin gündeme taşıdığı bu soruların yanıtları açıklanır ve trafik kazasında hayatını kaybeden Ferdi K’nın “silahlı saldırı” sonucu öldüğü şeklindeki bir açıklama Kalekapısı Muhtarı Ertuğrul Uzunoğlu’nun “intihar” eylemine gidişi ve nedenlerini de açıklıkla ortaya koyacağına yürekten inanıyoruz.

BİR SORUMUZ DAHA VAR

Sözcü18 Haber Merkezinin yaşanan olaylarla ilgili olarak bir sorusu daha var:

-Kurşunlu Emniyet Amirliği’nde görev yaparken, halen T.C. Devletinin bakım ve gözetimi altında bulunan 15 yaşındaki S.K. ile cinsel ilişkiye giren polis memuru ya da memurları var mıdır?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler