Kazada kahreden kader!

Kazada kahreden kader!

Kaza yaptı, ölmedi ama

çarptığı aracın şoförünün yüzünü yıkamak istedi. Olanlar ondan sonra oldu... 

Mersin'de, otobanda meydana gelen kaza sonrası olayın şokunu atlatmak amacıyla çarptığı kamyonun şoföründen yüzünü yıkamak ve içmek için su isteyen otomobil sürücüsü, arkadan gelen kamyonun çarpması sonucu öldü. Kazada, su verdiği sırada kamyonun çarpması sonucu yaralan diğer sürücü hastaneye kaldırıldı.

Tarsus-Adana-Gaziantep otobanının Tarsus-Mersin bölümünde, Ercan Karadeli yönetimindeki otomobil, Gözne mevkisindeki gişelerin yakınında Deliçay Köprüsü üzerinde İhsan Durmuş yönetimindeki kamyona arkadan çarptı.

Hafif hasarlı kaza sonrası olayın şokunu atlatan otomobil sürücüsü, rahatlamak amacıyla kamyon şoföründen yüzünü yıkamak ve içmek için su istedi. Kamyon şoförünün su getirdiği sırada arkadan gelen Vahdet Babuçoğlu yönetimindeki kamyon, kaza yapan araçlara ve hemen yakınında bulunan Karadeli ve Durmuş'a çarptı. Otomobil sürücüsü Ercan Karadeli olay yerinde ölürken, su vermek için yanına gelen kamyon şoförü de yaralandı.

Yetkililer, İhsan Durmuş'un Mersin Devlet Hastanesine kaldırıldığını, kamyon sürücüsünün gözaltına alındığını ve kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirttiler. (Kaynak: mynet.com/aa)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler