Kazadan değil, av tüfeğinden can verdiler

Kazadan değil, av tüfeğinden can verdiler

İlginç olay Burdur'da yaşandı. Kaza yapan sevgilisi ve ailesine kurşun yağdırdı: 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

BURDUR’un Bucak İlçesinda Rafet Akyiğit, ayrıldığı sevgilisi ile ailesinin içinde bulunduğu otomobil şarampole yuvarlanınca, kazazedelere av tüfeğiyle ateş açtı. Saldırıda eski sevgili ile baba öldü, anne ise yaralandı.

Olay saat 19.00 sıralarında ilçeye bağlı Kastel Köyü yakınlarında meydana geldi. Aktarlık yapan Rafet Akyiğit ile Fatma Uysal, geçtiğimiz yıl 1.5 aylık süren beraberlikten sonra ayrıldı. Akyiğit’in barışma teklifi Uysal tarafından reddedilince taraflar arasında husumet doğdu. Sevgilisi ve ailesini birçok kez tehdit ettiği ileri sürülen Rafet Akyiğit, bu akşam içerisinde Fatma Uysal’ın da bulunduğu baba Şükrü Uysal’ın kullandığı otomobil takip etmeye başladı. Takip edildiğini anlayan Uysal’ın kullandığı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu şarampole yuvarlandı. Bu sırada aracını durduran Rafet Akyiğit, iddiaya göre kaza yapan araçta bulunan Şükrü Uysal, Eşi Esma, kızı Fatma ve sevgilisinin ilk eşinden olan 10 yaşındaki Abdullah Acar’a av tüfeğiyle ateş açtı.
 
Saçmaların isabet ettiği 53 yaşındaki Şükrü Uysal ve kızı Fatma Uysal olay yerinde hayatını kaybetti. Esma Uysal (49) ise kasığından yaralandı. Kaza ve saldırıdan mucize eseri yara almadan kurtulan Abdulkadir Acar cep telefonu ile 112 Acil Servis’i arayarak ambulans çağırdı. Saldırgan Rafet Akyiğit ise plakası öğrenilemeyen otomobille olay yerinden kaçtı.
 
Şükrü Uysal ve Fatma Uysal’ın cesetleri Bucak Devlet Hastanesi morguna götürülürken, yaralı Esma Uysal ise aynı hastanede tedaviye alındı.
 
Olaydan sonra hastaneye gelen ailenin diğer kızı Nesibe Uysal, Rafet Akyiğit’in uzun süredir ölen ablasını tehdit ettiğini, Cumhuriyet savcılığına ve jandarmaya defalarca suç duyurusunda bulunmalarına rağmen önlem alınmadığını iddia etti. (kaynak: milliyet.com.tr-dha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler