“Kazanan MHP ve Çankırı olsun”

“Kazanan MHP ve Çankırı olsun”

MHP milletvekili adayları Şahin Eraslan ve Hüseyin Yakar'a Şabanözü’nde yoğun ve sıcak ilgi…

MHP Çankırı milletvekili adayları dün Şabanözü seçim bürosunun açılışını yaptı. Hayırlı olması dileğiyle yapılan açılışta her iki aday da vatandaşın daima içinde ve meclisin kürsüsünde olacaklarını kaydettiler. Açılış törenine katılan bir vatandaşın, “Sizleri meclis kürsüsünde memleketimizin meselelerini gündeme getirirken görmek istiyoruz. Seçim döneminde buralara uğrayıp geçmenizi istemiyoruz” demesi üzerine Dr. Şahin Eraslan, “Biz seçildikten sonra sizleri unutan olmayacağız. Sayın Nevzat Ayaz ve Sayın Osman Durmuş’un Çankırı’ya hizmetlerini geçmek için çalışan bir siyasi anlayışa sahip olmadıkça, kendimizi siyaseten geri kalmış kabul ederiz. Biz bu anlayışla yola çıktık ve huzurunuza geldik. Sizler de gereğini yapıp sadece seçimlerde sizleri hatırlayanlardan hesabını sorun” dedi.

ŞABANÖZÜ SEÇİM ÇALIŞMALARINDAN FOTOĞRAFLA İÇİN TIKLA

MHP Milletvekili adayları seçim bürosunun açılışı sırasında yapılan sohbette, AKP adaylarının “Hizmet iktidarla olur” şeklindeki sözlerine de atıfta bulunarak, “Çankırı’nın 3 olan milletvekili sayısı niye 2’ye düştü? Belde belediyelerimizin kapatılmasına kimler karar verdi? Nüfusumuz 9 yıllık AKP iktidarında neden 100 bin geriledi? Çankırı ileriye doğru değil, geriye doğru giderken, bu iktidarın Çankırı’ya hizmet verdiğini iddia etmenin hiçbir mantıklı açıklaması yoktur. Hizmet etmek isteyenlere, MHP adayları olarak engel olmamız da sözkonusu değildir. 9 yıldır üretmedikleri hizmeti, bugün hatırlamış olmaları bile bir kazançtır. İnşaallah bu sözleri eskiden olduğu gibi seçim meydanlarının hoş hatıraları olarak kalmaz ve memleketimiz kazanır” şeklinde konuştular.

Şabanözü Pazar esnafını da gezen MHP adayları halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Aynı saatlerde yapılan AKP mitingine rağmen, vatandaşların yoğunve sıcak ilgisiyle karşılaşan adaylar da bire bir görüştükleri seçmenlere kendilerini tanıtarak destek istediler. Kimi vatandaşların bozkurt işareti yaptığı gezi sırasında objektiflere gülerek poz veren insanlar, adaylara da “Hayırlı olsun” temennisinde bulundular.

MHP Şabanözü teşkilatı üyelerinden Abdullah Aydoğdu’nun Karaören köyündeki cenaze namazına da katılan adaylar, gün boyu esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdüler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler