Kazanmak için gidiyormuşuz!

Kazanmak için gidiyormuşuz!

Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz pazar günü oynanacak maçta hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Çankırıspor Teknik Direktörü yaptığı son açıklama ile yine "3 puan"dan söz etti. Pazar günü deplasmanda Kırklarelispor ile oynanacak maç öncesi konuşan Yılmaz "Kazanmak için gidiyoruz" dedi.

"KAZANMAK İÇİN GİDİYORUZ"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Çankırıspor'un teknik direktörü Hakan Yılmaz, Kırklareli deplasmanından mutlak 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve bügüne kadar oynadığı 6 maçta sadece 4 puan elde eden Çankırıspor'un Teknik Direktörü Yılmaz, yaptığı açıklamada, Ünyespor karşısında sahada iyi futbol olmasına rağmen bir türlü golü bulamadıklarını ifade ederek, Kırklarelispor karşısında bu şanssızlığı yenmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Ünyespor maçının ardından taraftarın gösterdiği tepkileri hatırlatan Yılmaz, "Tepkilerin ardından maçın görüntülerini bir kaç kez izledim. Ne yazık ki gol yoktu ama 90 dakika boyunca gol arayışı içinde olan bir takım gördüm. Maç boyunca rakibe pozisyon bile vermedik ama ne yazık ki bir türlü golü de bulamadık. Çalışıp, onu da başaracağız" dedi.

Pazar günü oynanacak olan Kırklarelispor maçı hazırlıklarını da değerlendiren Yılmaz, futbolcularının iyi hazırlandığını dile getirerek, ''Kazanmak için Kırklareli'ne gidiyoruz. Oyun ve moral anlamında hiç bir şey kaybetmedik. Biz iyi futbol oynayan bir ekibiz ve böyle devam edeceğiz. Başarı eninde sonunda elbet gelecektir'' ifadelerini kullandı.

MAÇI YÖNETECEK HAKEM TRİOSU BELLİ OLDU

Pazar günü saat 15.00'de Kırklareli Atatürk Stadında oynanacak olan maçın orta hakemi Gökhan Güneşer. Güneşer'in yardımcılıklarını ise Bekir Can Tahiroğlu ve Asker Açıkgöz yapacak. Maçın 4'üncü hakemi Mehmet Güven.

Grupta oynanacak diğer maçlar:
Bandırmaspor - Mardinspor
Eyüpspor - Altınordu
Kızılcahamamspor A.Ş. - Körfez Futbol Kulübü
Ünyespor - Adıyamanspor
Alanyaspor - Adana Demirspor
1461 Trabzon - Sarıyer
Fethiyespor - Denizli Belediyespor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler