Kediye çarpmak istemeyen araç devrildi: 3 ölü

Kediye çarpmak istemeyen araç devrildi: 3 ölü

Gaziantep'te, sürücünün kediye çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu kontrolden çıkan hafif ticari araç, şarampole devrildi: 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece Gaziantep - Oğuzeli karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre 44 yaşındaki Ahmet Kök yönetimindeki 27 YV 732 plakalı hafif ticari araç, yola çıkan kediye çarpmamak için sürücünün direksiyonu kırması sonucu kontrolden çıkarak, şarampole devrildi. Hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Ahmet Kök ile 43 yaşındaki Neşe ve 2 yaşındaki Diyap Kök olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçta bulunan çocuklar Emine, Sude, Özge ve Kadir Kök ise, ağır yaralandı.
 
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisler, karayolunda çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri de yaralılara müdahalede bulundu. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan 4 yaralı, ambulanslarla Şehitkamil Devlet Hastanesi ve Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Kadir ve Sude Kök'ün sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.
 
Kaza yerindeki ilk kontrolün ardından cesetler, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler