Kelepçeyle babasının tabutunu taşıttılar

Kelepçeyle babasının tabutunu taşıttılar

Zonguldak'ta 'tahhüdü ihlal'den hapse giren Raif Demir, babasının cenazesine izinli katıldı. Jandarma kabul etmeyince Demir, tabutu bir eli kelepçeli taşıdı.

Zonguldak'ın Kozlu Beldesinde satın aldığı beyaz eşyanın taksitlerini ödeyemediği için, ''taahhüdü ihala'' suçundan 3 ay önce cezaevine giren Raif Demir, solunum yetmezliği sonucu yaşamını yitiren babasının cenaze törenine izinli olarak katıldı. Beraberinde 4 jandarma eri ve bir astsubayla törene gelen Demir'in, cenaze namazı kılma talebi reddedilince, sol eli yanındaki jandarma erine kelepçeli halde namaz kıldı. Babasının tabutuna da aynı şekilde omuz veren ve 4 jandarma erinin sürekli etrafında bulunduğu Demir, ''Hizbullahçıları serbest bıraktılar, tahliyeme 2 ay var, ben babamın cenaze namazını kelepçesiz kılamıyorum'' diye tepki gösterdi.

SON KEZ BABAMI SIRTIMDA TAŞIMAK İSTİYORUM
Evli ve 5 çocuk babası Rauf Demir, babasının taşımak istedi. Ancak bu isteği kabul edilmeyince ''Son kez babamı sırtımda taşımak istiyorum'' diyerek astsubaydan izin istedi. Yakınları ve cemaatin de araya girmesi üzerine Raif Demir'in bir süre yine eli kelepçeli halde babasının tabutunu taşımasına izin verdi.

(Habertürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler