Kemal Kılıçdaroğlu: Sen hangi ülkenin başbakanısın

Kemal Kılıçdaroğlu: Sen hangi ülkenin başbakanısın

Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'ın Türk bayrağıyla bayrağıyla ilgili eleştirisine yanıtı sert oldu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini eleştiren sözlerine yanıt verdi.

ERDOĞAN: HAKKARİ'DE TÜRK BAYRAĞI AÇAMADILAR
Kılıçdaroğlu'nun Güneydoğu gezisini eleştiren Erdoğan partisinin grup konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Bunlar son seçimde BDP ile anlaşma yaptılar Hakkari'de bir tane bile Türk Bayrağını açamadılar. Ulus'ta Türk Bayrağı ile dolaşmak kolay. Hakkari'de niye Türk Bayrağı ile dolaşamadın. Bunların kilosu belli. Biz cumhuriyete olan bağlılığımız sonuna kadar sürdüreceğiz. Biz Türkiye'yi 2071 yılına hazırlamayı düşünüyoruz onlar Türkiye'yi 89 yıl geriye götürmeye çalışıyorlar."
 
KILIÇDAROĞLU: SEN HANGİ ÜLKENİN BAŞBAKANISIN
Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın kendisini hedef alan bu sözlerine sert yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, 'Sen hangi ülkenin başbakanısın' dediği Erdoğan'a: "Bu arada bir şeyler söylemiş. Hakkari'ye gitmişiz, neden Türk bayrağı yoktu diye. Eğer bir ülkede bir ilde Türk bayrağı dalgalanmıyorsa sen hangi ülkede başbakanlık yapıyorsun? Bir dönem ne diyordu? Siz Sivas'ın ötesine geçemiyorsunuz diyordu. Dedim ki gel beraber Uludere'ye gidelim dedim. Geldi mi? Gelemez, cesaret edemez. Ben oraya bütün engellemelere rağmen gittim. Sen oraya gelemiyorsun bile. Kendi beceriksizliğinin faturasını bize çıkaracak. Çocuklar okula gidemiyormuş. Sen başbakan değil misin?" sözleriyle yanıt verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler