Kenan İmirzalıoğlu isyan etti!

Kenan İmirzalıoğlu isyan etti!

'Bunun adı tutsaklık'

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınıp serbest bırakılan Kenan İmirzalıoğlu Facebook sayfasından açıklama yaptı..
 
Emniyet geçtiğimiz yıllara göre bu yıl narkotik operasyonlarına hız verdi. Son yapılan narkotik operasyonunda birçok tanınan oyuncuda gözaltına alındı.
 
Gözaltındaki isimlerden biri de ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’ydu. İmirzalıoğlu, resmi Facebook ve Twitter hesabından yaptığı açıklamayla bu operasyonlara isyan etti.
 
İşte İmirzalıoğlu’nun açıklaması:
 
"Adı Özgürlük diyorlar. Hayatımızı inceleyip özelimizi dinleyip sonra da 'pardon yanlış anladık' deyip adaleti kendileri tayin edip sonra da 'Özgürsün' diyorlar. Bence bunun adı Özgürlük değil Tutsaklıktır... Sevgilerimle KENAN İMİRZALIOĞLU"
 
İMİRZALIOĞLU'NUN AVUKATINDAN AÇIKLAMA
Öte yandan sosyal medyada büyük yankı uyandıran ve Kenar İmirzalıoğlu'nun 'Facebook'da yaptığı söylenilen açıklama ile ilgili sanatçının avukatı yazılı bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:
 
"Müvekkilimiz Sn. Kenan İmirzalıoğlu'nun, yürütülen bir soruşturma kapsamında Savcılık Makamınca alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldığı kamuoyunun malumudur. Bir kaç gündür yazılı basında ve sosyal medyada, müvekkilimizce söylendiği izlenimi yaratılan gerçek dışı ifadeler yer almaktadır.
Hemen belirtmek gerekir ki; müvekkilimizin facebook ve twitter başta olmak üzere hiç bir sosyal platforma üyeliği bulunmamaktadır. 
Bu itibarla; gerek yazılı basında, gerekse sosyal platformlarda müvekkilimiz adıyla yapılan tüm açıklamalar asılsızdır. 
Bu konuda, müvekkilimiz ve vekilleri dışında yapılacak açıklamalara itibar edilmemesini önemle rica ederiz.
Kamuoyunu yanlış yönlendirme amacına matuf, bilgi kirliliği yaratan ve müvekkilimizin kişilik haklarını ihlal eden bu yayınlar hakkında yasal başvuru hakkımızı saklı tutuyoruz. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Kenan İmirzalıoğlu
Vekili
Av. İbrahim Şahinkaya"
 
barcelona-ya-gitti-3517534.jpeg
 
BARCELONA'YA GİTTİ
 
İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda polis tarafından göz altına alınan ve savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan Kenan İmirzalıoğlu tatil için Barcelona’ya gitti.
 
Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla Barcelona’ya giden İmirzalıoğlu basın mensuplarının bayramını kutlarken, soruları yanıtsız bıraktı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler