Kendi evinde Eyüpspora da yeniliyorsan: 1-2

Kendi evinde Eyüpspor'a da yeniliyorsan: 1-2

Çankırıspor kendi evinde karşılaştığı ligin 2 puanlı takımı Eyüpspor'a 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Çankırıspor'da göreve geldiği günden bu yana takımı düşme potasın sokan, Teknik Direktör Hakan Yılmaz nam-ı diğer "Çakma" bu yıl da görevini eksiksiz yerine getirmeye devam ediyor.

Çankırıspor kendi evinde ilk üç haftada 2 puan alan Eyüpspor'a 2-1 yenilerek ne denli başarılı olduğunu ortaya koydu.

Ligin 4'üncü haftasında kendi evinde ilk üç haftada hiç puan alamayan Eyüpspor ile karşılaşan mavi-beyazlılar rakipleri karşısında ikinci yarıda yedikleri gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrıldılar.

4 maçta sadece ligin en zayıf takımı Mardinspor'u 1-0 yenen mavi beyazlılar, aldıkları 3 mağlubiyetle birlikte kalelerinde 6 gol görürken rakip fileleri ancak 2 kez havalandırabildiler.

Buskordan sonra Hakan Yılmaz'a nam-ı diğer "Çakma"ya sesleniyoruz: Daha fazla zorlamanın anlamı yok! Bas istifayı da sen de kurtul Çankırıspor da kurtulsun.

Stat: Çankırı Atatürk

Hakemler: Deniz Kürek **, Servet Reyhan **, Mesut Kük **

Çankırıspor: Gökhan *, Önder Tezcan ** (Dk. 82 Alper *), Eşref ** (Dk. 58 Abdullah *), Önder **, Onur * (Dk. 80 Ali *), İlker **, Yahya *, Hüsamettin **, Ozan *, Hüseyin *, Can *

Eyüpspor: Emrullah **, Eser ** (Dk. 86 Hakan *), İlyas * (Dk. 70 Mehmet **), Aytürk **, Tayfun ***, Ahmet **, Aytek ***, Emrah x (Dk. 46 Koray **), Mehmet Budak ***, Mesut **, Mehmet Tosun ***

Goller: Dk. 24 Önder Yılmaz (Çankırıspor), Dk. 49 Ahmet Dursun ve Dk. 79 Mesut (Eyüpspor)

Sarı kartlar: Dk. 23 Ozan (Çankırıspor), Dk. 41 Mehmlet Budak, Dk. 63 Aytek ve Dk. 74 Ahmet Dursun

MAÇTAN DAKİKALAR

Atatürk stadında oynanan maça her iki takımda hızlı başlarken Eyüpspor her iki yarıda da Çankırıspor’a göre daha aktif bir futbol sergiledi. Çankırıspor maçın 25. dakikasında Önder Yılmaz’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatırken, Eyipspor’un daha istekli olduğu gözlendi.

Maçın ikinci yarısında da karşılıklı ataklar gerçekleşirken 49. dakikada Eyüpspor Ahmet Dursun’un golü ile maçta beraberliği yakaladı.

ÖNDER PENALTI KAÇIRDI

Çankırıspor öne geçmek için ataklarını sıklaştırırken maçın 75. dakikasında kazandığı penaltıyı, Önder Yılmaz gole çeviremedi. Önder’in kullandığı penaltı atışını kaleci kurtarırken maçın kaderi de bu dakikadan sonra değişti.

Eyüpspor bu dakikadan sonra Çankırıspor kalesinde daha etkili olmaya başladı ve 79. dakikada Mesut Özkara’nın golü ile maçta 2-1 öne geçti. Maçın bunda sonraki dakikalarında da durum değişmeyince Çankırıspor maçtan 2-1 yenik ayrılarak kendi evinde derin bir yara aldı. Alınan bu sonuçla Çankırıspor 3 puanda kalırken Eyüpspor puanını 5’e çıkardı.

Grupta yapılan diğer maçlarda alınan sonuçlar:

Beypazarı Şekerspor: 0 - Alanyaspor: 0
Adana Demirspor: 1 - Kızılcahamamspor: 1
Denizli Belediye: 1 - Kırklarelispor: 1
Fethiyespor: 1- 1461 Trabzonspor: 1
Adıyamansor: 0 - Bandırmaspor: 3
Sarıyer: 2 - Ünyespor: 0
Körfezspor: 4 - Mardinspor: 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler