Kerim Frei Beşiktaşta

Kerim Frei Beşiktaş'ta

Fulham'ı 19 yaşındaki genç oyuncusu Kerim Frei Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.

Transfer döneminin bitmesine saatler kala Beşiktaş İngiltere'nin Fulham takımında forma giyen 19 yaşındaki Türk futbolcu Kerim Frei Koyunlu'yu kadrosuna kattı. İki gün önce genç futbolcunun transferi için Fulham ile bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varan Siyah Beyazlı yönetim, bugün de futbolcunun menajeri ile anlaşmaya vardı.
 
Bugün yapılan son görüşme sonrası Beşiktaş'ın Kerim Frei ile 5 yıllık kontrat imzalayacağı bildirildi.
 
KAP'A AÇIKLAMA GELDİ
Siyah-beyazlı kulüp, Frei için Fulham ile görüşmelere başlanıldığını borsaya bildirdi. Açıklama şöyle;
 
"Kerim Frei'nin transferi ile ilgili olarak kulübü Fulham FC ile görüşmelere başlanmıştır."
 
ROMAN MOTTA DA İSTANBUL'A GELDİ
 
kartaln_ilac.jpg
 
Beşiktaş'ın Brezilya'nın Flamengo takımından 1 yıllığına kiraladığı Ramon de Moraes Motta İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı üzerinden İstanbul'a gelen Ramon Motta'yı Beşiktaş İdari Direktörü Semih Usta ve beraberindeki heyet karşıladı.
 
Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 21:25'te Lizbon'dan İstanbul'a menajeri Renato Costa ile gelen Ramon de Moraes Motta Atatürk Havalimanı'nda siyah beyazlı taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Ramon de Moraes Motta'yı Beşiktaş Futbol idari direktörü Semih Usta karşıladı. Beşiktaş atkısı ile gazetecilere poz veren futbolcu daha sonra kalacağı otele geçmek üzere Havalimanı'ndan ayrıldı.
 
RAMON MOTTA KİMDİR
Oynadığı takımlarda gösterdiği performansla 'Savaşçı' Ramon de Moraes Motta, 1988 yılında dünyaya geldi. Brezilyalı oyuncu, futbol kariyerine 2005'te Internacional'de başladı. Motta 4 sezon formasını giydiği Internacional'in yanı sıra sırasıyla Vasco de Gama, Corinthians ve Flamengo'da oynadı. Agresif oyun tarzı nedeniyle oynadığı her takımda taraftarın beğenisini kazanan Motta, Portekizce'de savaşçı anlamına gelen 'Guerreiro' lakabıyla da biliniyor.
 
Internacıonal'den 2009'da Vasco de Gama'ya kiralanan Ramon, burada 32 maçta 3 kez fileleri havalandırırken 9 sarı kart gördü. Vasco de Gama'da ikinci sezonunda 9 maçta forma giyen Ramon 2 kez gol sevinci yaşadı. Motta, 2011 sezonunun 8. haftasında Corinthians'a transfer oldu. Brezilyalı solbek burada 16 maçta forma şansı bulurken 1 gol attı ve kariyerindeki ilk şampiyonluk sevincini burada yaşadı. Ramon, 2012 yılında Flamengo'ya kiralandı ve burada ilk sezonunda 25 maçta 1 gol attı. Brezilyalı oyuncu 2013 sezonuna da ilk 11'de şans bularak başladı.
 
Ramon Motta, Beşiktaş'a transferi ile ilk kez Brezilya dışında bir ülkede forma giyecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler