Kıbrısta nezarette striptizli alem

Kıbrıs'ta nezarette 'striptizli alem'

Lefkoşa'da Yunan askeri mezarlığının yakınındaki Lakadamya polis karakolunda yaşanan striptizli alem Kıbrıs medyasında...

Kıbrıs Rum yönetimi, başkent Lefkoşa’da Yunan askeri mezarlığının yakınındaki Lakadamya polis karakolunda yaşanan striptizli alemle çalkalanıyor. Güvenlik kameralarının baştan sona kaydettiği ‘alemde’ polis memurları, gözaltına aldıkları bir zanlının telefonla verdiği, ‘kadın ve içki siparişiyle’ sabaha kadar eğleniyor.
 
Ada’daki gece kulüplerinden esinlenerek ‘Vahşi Geceler Tutukevi’ başlığını kullanan Rum Politis gazetesi, skandal görüntüleri izleyen Emniyet Müdürü ve polisten sorumlu Adalet ve Kamu Düzeni Bakanı’nın çileden çıktığını yazdı.
 
KONSOMATRİS VE UZO
Habere göre, dolandırıcılık suçlarından polisin iyi tanıdığı bir Rum, 29 Temmuz’da at yarışlarının yapıldığı hipodromda gözaltına alındı.
 
Lakadamya karakolunda nezarete atılan zanlı, önceden tanıdığı karakolda görevli polislerle yarışlarda kazandığı parayla eğlence organize etti. Kamera kayıtlarına göre akşam saat 22.30’da telefonla dışarıdaki arkadaşlarını arayan zanlı, bir gece kulübünden konsomatris, fırın kebabı (kleptiko) ve Yunan rakısı uzo ile viski siparişi verdi.
 
Gazete, gözaltındaki zanlının gece vardiyasında görevli 3 polis memuruyla ahlak sınırlarını zorlayan alem yaptığına dikkat çekerek, memurların kameraların kayıt yaptığını bilmelerine rağmen aldırış etmediğini ve hatta özel pozlar verdiğini belirtti.
 
Skandal görüntüleri izleyen ve sinirlenen Rum polis müdürü Mihalis Papayeorgiu ile polisten sorumlu Adalet ve Kamu Düzeni Bakanı Ionas Nikolau, üç polis memurunu görevden aldı ve haklarında disiplin soruşturması başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler