Kieve Kartal pençesi - İZLE

Kiev'e Kartal pençesi - İZLE

Beşiktaş, Kiev'de son saniye golüyle teslim olduğu Dinamo'dan rövanşı tek golle aldı

Sivas maçında yaptırdığı penaltıyla galibiyetin kapısını açan Egemen 29. doğum gününü kutladığı dün akşam da Dinamo'yu kafayla bozdu

DAKİKA - 12
ALMEİDA inanılmaz bir gol kaçırdı. Hilbert ceza alanının sağ çaprazından mükemmel bir orta yaptı. Süper bir falso alan topla arka direkte Almeida buluştu; ancak boş kale yerine dışarı attı.

DAKİKA - 20
BU sefer Kiev'in yardımı ile inanılmaz bir gol kaçırdık! Quaresma sağdan kesti. Altıpastaki Khacheridi ters bir vuruş yaptı; kaleye yönelen topu Shovkovskiy çizgiden müthiş bir refleks ile çeldi.

DAKİKA - 25
ALMEİDA kafa ile ceza sahasına indirdi. Aurelio topla buluştu. Kalesinden çıkan Shovkovskiy açıyı kapatıp Aurelio'nun vuruşunu önledi.   

DAKİKA - 35
Q7'NİN ayak yerine kafa tercihi mutlak golden etti. Simao soldan güzel ortaladı. Q7, Shovkovskiy'i de geçen topa kafa ile vurmak istedi. Zamanlama hatası yapınca top kafasını sıyırıp dışarı çıktı.

DAKİKA - 67
İYİ Kİ doğdun Egemen... Simao sağdan korneri kullandı. Egemen hareketlenip, altıpas üzerinde yaptığı kafa vuruşuyla fileleri deliyordu: 1-0.

DAKİKA - 84
Q7 alıştığımız vuruş tekniği trivela ile soldan ortasını yaptı. Almeida altıpasın köşesinde ayağı yerine kafasıyla vurmayı denedi; top dışarı çıktı.

DAKİKA - 92
HELAL olsun sana Cenk... Önce Yussuf kafayla topu 90'a gönderdi; Cenk müthiş bir refleksle kornere çeldi. Kornerden gelen topta altıpastaki karambolde Cenk yine çizgiden çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler