Kılıçdaroğlu: Birileri meraları niye topluyor?

Kılıçdaroğlu: Birileri mer'aları niye topluyor?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin Çankırı mitinginde Ak Parti 2. sıra adayı işadamı Hüseyin Filiz'e göndermede bulundu!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Çankırı'da düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, "... birileri meraları topluyor" (!) diyerek Ak Parti 2. sıra adayı işadamı Hüseyin Filiz'e imalı göndermede bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasının ilk bölümünde "kabahat Çankırılı'da değil. Gelmedik, elinizi sıkmadık. Ankara'da oturduk oy istedik. Çankırılı da bize oy vermedi" dedi. CHP lideri sözlerini şöyle sürdürdü:

BİRİLERİ MERALARI ELİNİZDEN ALIYOR!

"Buradan söylüyorum yeni CHP halkın sorunlarına kilitlenen bir partidir. Bakın meralarımızı elimizden alıyorlar. Turbaşı, Örencik, Çaylı, Dağçukuran köyleri... Öyle mi? Meraları niye alırlar elinizden? Birileri bu köylerde meraları topluyor. 49 yıllığına topluyor. Burada güneşiniz var, bereketli yağmurlarınız var, toprağınız var. Çalışkan, yiğit insanlarınız var. Var mı? Suyunuz var. Var mı? 880 milyon ton kaya tuzunuz var. Var mı? Peki 80 küsur cumhuriyet tarihinde niçin yurt dışından ithal koyun getirirler. Niye getirirler?"

HÜSEYİN FİLİZ SESSİZLİĞİNİ KORUYOR!
Sözcü18'in gündeme getirdiği ve "Milletvekili adayı Filiz'in projesi hız kazandı" başlığıyla kamuoyuna duyurduğu haberden bu yana geçen Ak Partili milletvekili adayından vatandaşı tatmin edici bir açıklama gelmedi.

Önceki Haberi okumayanlar için TIKLA

AK Partili adayların Çerkeş ilçe ziyaretlerinde de sokaktaki vatandaş tarafından bizzat kendisine sorulan sorulara işadamı Hüseyin Filiz "Köye geleceğim orada görüşürüz..." (!) şeklinde yanıt verdiği bazı internet haber sitelerinde yer almıştı.

Sözcü18 haber merkezinin kendisine yönelttiği soruya da işadamı Hüseyin Filiz "Tarım dışı araziyi devlet veriyor. Ayrıca konu mahkemelik..." diyerek geçiştirmekle birlikte, konunun gündeme gelmesinden dolayı da bir hayli rahatsız olduğunu her haliyle ortaya koymuştu...

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun dünkü Çankırı mitinginde dile getirdiği "Birileri meraları elinizden alıyor" (!) açıklamasına Ak Parti milletvekili 2. sıra adayı işadamı Hüseyin Filiz şimdi ne diyecek!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler