Kılıçdaroğlu: Reza Zarrab haber gönderdi

Kılıçdaroğlu: Reza Zarrab haber gönderdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sabah erken saatlerde yerel TV'lerin ortak yayınında Reza Zarrab'ın haber gönderdiğini açıkladı. İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları:

"Başbakan özel uçağını gönderdi ve Vali’yi getirdiler. Ve o gece nüfuz etmeye başladılar olaya. Bu herkesin gözü önünce yapıldı. ‘Paralel devlet var’ diye yansıtılıyor. Ben ayakkabı kutusuna saklanan 4,5 milyon doları merak ediyorum. Yatak odalarındaki kasaları, içindeki paraları, para sayma makinelerini merak ediyorum.Bir bankanın genel müdürü parasını bankaya yatırmıyor da ayakkabı kutusunda saklıyor.

ZARRAB HABER GÖNDERDİ: KONUŞURUM
İçerde tutuklu olan Zarrab var. Ona diyecekler ki ‘Konuşma seni çıkaracağız’ diye. Çünkü Reza Zarrab haber gönderdi ‘konuşurum’ diye.

BAKANA O SAATİ SORMALI
Tapelerden birinde yüzde 10 verdim bu işi aldım diyor. Benim duyarlılığımdan daha fazla Başbakan’ın duyarlı olması lazım. Sayın bakan sen bakan olmasan 700 bin TL’lik saati sana getirip verirler miydi diye sorması lazım…

İNTERNET YASAKLARI
Bu hükümet iktidar olmadan önce 3 Y ile mücadele edeceğiz dedi. Yolsuzluk, yoksulluk, yasaklarla mücadele edeceğim dedi. Kenan Evren de 12 eylül’de pek çok yasak getirdi. Bu Kenan Evren’e rahmet okutuyor.

FAS’TAN TÜRKİYE’DEKİ TV KANALINA MÜDAHALE EDİYOR
Dün internete düştü. Fas’tan Türkiye’deki bir TV kanalına müdahale ediyor. Bahçeli konuşma yapmış. Fas’tan ‘neden o cümleleri koyuyorsunuz’ diye müdahale ediyor. Sen nasıl haberlere müdahale edersin? Ben Erdoğan Türkiye’nin en büyük gazete patronudur demiştim. Bütün gazetelere istediği sansürü uyguluyor.

VEKİLE NASIL TUZLUK DER
Yasama vekile tuzluk dedi. Dünyanın hangi ülkesinde bu var? Bu vekiller milletin oyuyla seçilmedi mi? Milletin oyuyla seçilen vekile hakaret edemezsiniz.

CHP’DEN AK PARTİ’YE GEÇEN VEKİL OLDU.. ONA SORDU MU?
Bizim partiden istifa edip onun partisine geçen de oldu. ‘Sen nasıl geçersin, vekillikten de istifa etmen gerekir’ dedi mi? Çifte standart olmaz.

EKONOMİDE PANİK HAVASINI YARATAN ERDOĞAN
Panik havasını yaratan Erdoğan. İş dünyasıyla ilgili hepimizin çok dikkatli olması gerekir. Karamsar tablo çizmek istemiyoruz. Bu ülkenin bilgi birikimi bu sorunları aşar.

DEMEK Kİ FAİZ LOBİSİ MERKEZ BANKASIYDI
En son MB faizi arttırdı. Demek ki faiz lobisi orasıydı. Kimin kontrolünde? Erdoğan’ın…

ŞANGAY BEŞLİSİ KİMDİR
Rusya’dan gelen uçağı indirdiler, içinde mühimmat var diye. Rusya ile AB ile kötü olduk. ‘Şangay beşlisine bizi alın’ dedi. Şangay beşlisi kimdir? 1071’den beri yüzümüzü batıya dönmüşüz. Tam tersi bir istikamete Türkiye’yi götürüyorlar. Türkiye’yi bir diktatör yönetiyor.

CEBİMDE ANKET YOK
Benim cebimde anket yok. Biz başka türlü anket yapıyoruz. Kendi belediyelerimizin ve diğer belediyelerin performansını ölçerek anket yaptık. Hangileri başarılı ise adayları saptadık. Ankara’ya da İstanbul’a da İzmir’e de Hatay’a da çok ciddi hazırlanıyoruz. Sonuçta takdir vatandaşın tabii. Karanlık tabloyu bütün vatandaşların değerlendirmesi lazım. Çok iyi adaylarımız var. Halka hesap vermeyi namuslu bilecekler. Bizi denesinler, görsünler. Temiz siyaseti, ahlaklı siyaseti görecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler