Kılıçdaroğlu'ndan şok eden MİT iddiası - İZLE

Kılıçdaroğlu'ndan şok eden MİT iddiası - İZLE

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partiyi karıştırmak için MİT'in dışında bir ekip kurulduğunu ve bu ekibi de yine MİT'ten bir ismin koordine ettiğini söyledi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “AKP derin devleti ve MİT’in içindeki bir kanat CHP içinde operasyon yapmaya çalışıyor” dedi. Partilileri uyaran Kılıçdaroğlu, “Tezgah kuruluyor, bu tuzağa hiçbir CHP’li düşmemeli” ifadelerini kullandı.

Doğan TV Ankara Temsilcisi Hande Fırat, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklamaları Kanal D Haber’de anlattı. Kılıçdaroğlu, “AKP’nin derin devleti ve MİT içinde bir grup CHP’yi karıştırmak için operasyon yapmaya çalışıyor. Hiçbir CHP’linin bu tuzağa düşmemesi lazım. Başta kendini ulusalcı olarak tanımlayan arkadaşlar” dedi.
 
TEPE İSMİ AÇIKLADI
 
Kılıçdaroğlu, söz konusu grubun başında MİT Müsteşar Yardımcısı’nın bulunduğunu da söyledi. Kılıçdaroğlu, AKP’nin derin devleti ve MİT içinde bir grup tarafından verilen talimatları da bildiğini de ima etti.

TALİMAT VERİLDİ
Kılıçdaroğlu, talimatlardan biri de şu dedi: “CHP, Kürtlerin ve Alevilerin partisi olarak gösterilmeye çalışılacak. Amaç bu algıyı yerleştirmek.” Kemal Kılıçdaroğlu,  CHP’lilere tuzağa düşülmemeli uyarısında bulundu. 

KANAL D HABER'DE ORTAYA ATILAN İDDİA

Kılıçdaroğlu'ndan şok iddia | Haber3 Video | Sitene Ekle

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler