Kılıçdaroğlunun Hilal Cebeci kadar reytingi yok İZLE

"Kılıçdaroğlu'nun Hilal Cebeci kadar reytingi yok" İZLE

Gazeteci Salih Tuna'dan, Gürsel Tekin'e ilginç yorum.

Gazeteci Salih Tuna, TGRT Haber ekranlarında CHP milletvekili Gürsel Tekin ve gazeteci Barış Yarkadaş'ı ağırladı.

 
Tekin’in hayli iddialı ifadeler kullandığı programda eğlenceli diyaloglar yaşandı.
 
Gürsel Tekin, daha önce İnternethaber.com’da sonra da Barış Yarkadaş’ın yönetimindeki gerçekgündem.com’da köşe yazdığını belirttikten sonra en sert tepkileri kendisiyle özdeş görülen gerçekgündem’de aldığını söyledi. Tekin "Ne hakaretler aldım ne hakaretler... 30 tane hakaret davası açmam lazımdı..." dedi. Salih Tuna, Barış Yarkadaş’a atfen "parası varsa açalım" diyerek dokundurmadan geçmedi.
 
HALİL CEBECİ’NİN RATİNGİ KILIÇDAROĞLU’NDAN DAHA FAZLA
 
Programdaki ilginç diyaloglardan biri de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yaşandı. Salih Tuna, Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı olduğu günlerde yüksek bir ilgi gördüğünü vurguladıktan sonra ilginç bir kıyaslama yaparak bugünkü durumu özetledi.
 
"Biz köşe yazarı olarak bir şekilde kendi reytingimizi çok iyi ölçebiliyoruz. İçinde Kemal Kılıçdaroğlu, Gandi Kemali, Gandi geçen bir yazı büyük ilgi görüyordu. Bütün köşe yazarları için böyleydi, çok okunuyordu. Bakın şu anda ise net şekilde söylüyorum ki Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hilal Cebeci kadar reytingi yok. Herhangi bir magazin figürü kadar reytingi yok. Bütün bu poizitif enerjinin nasıl yok olduğunun cevabı verilmeden CHP’nin nasıl umut olacağı anlaşılamaz.."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler