Kim demiş Birlik Başkanlarını ...

"Kim demiş Birlik Başkanlarını ..."

18 Mart'ta yapılacak ÇANDEF Olağan Genel Kurulu'na başkan adayı olarak giren işadamı Vahap Yartaş yaşanan tartışmalara son noktayı koydu.

18 Mart'ta yapılacak olan ÇANDEF Olağan Genel Kuruluna "başkanlığa adayım" açıklamasını yapan işadamı Vahap Yartaş, son günlerde fısıltı gazetesi aracılığıyla dillendirilen bazı konulara açıklık getirdi.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Vahap Yartaş "Yaklaşan ÇANDEF Genel Kurulu öncesi bazı asılsız iddialar zihinleri bulandırmaya yönelik. Özellikle mevcut Birlik Başkanlarının oluşturacağım yönetim kurulunda bulunmayacakları yönündeki haberler tamamen asılsızdır. 18 Mart'ta yapılacak olan kongrede yönetim kurulu listesinde ilçe birlik başkanlarının tamamı yer alacaktır." dedi.

candef-yeni-bina-vahap-sozcu-resim-03.jpg

ÇAĞLAYAN'DA 7 KATLI BİNANIN 2 KATI FEDERASYONA

Öte yandan ÇANDEF'in genel merkez olarak Aksaray'da kullanılan dairenin de ihtiyaçlara yanıt vermediğini dile getiren başkan adayı Vahap Yartaş "Çağlayan'da yeni adliye binasına çok yakın bir noktada şahsıma ait cam giydirmeli 7 katlı binanın iki katını Federasyon'un merkezi olarak kullanılmak üzere tahsisine söz veriyorum. Burada her bir kat 250 metrekare üzerinedir. Toplamda 500 metrekarelik böylesi bir yer ÇANDEF'in hizmet binası olarak kullanılacaktır" diyerek ilk vaadini de gerçekleştirmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler