Kim Milyoner Olmak İsterde küfür

Kim Milyoner Olmak İster'de küfür

Kenan Işık'ın sunumuyla ekrana gelen Milyoner yarışmasında, yarışmacının soruya tepkisi şaşırttı.

atv'de Kenan Işık'ın sunumuyla yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasının dün akşamki bölümüne Çağan Türker adlı yarışmacı damgasını vurdu. Türker, sorulardan birine verdiği tepkiyle herkesi şaşırttı.

15 YAŞINDA ÜNİVERSİTEYE BAŞLADI
Yarışmaya İstanbul'dan katılan Çağan Türker'in ilginç bir hikayesi var. Reklamcı olan Türker, 15 yaşında üniversiteye başlamış. Uluslararası İlişkiler bölümünde okuyan Türker, 3. sınıfta bu bölümü terk etmiş ve 18 yaşında İthalat İhracat bölümünde okumaya başlamış, ancak bu bölüm de sarmayınca son sınıfta okulu terk edip, Radyo TV. Sinema bölümünde karar kılmış.
 
video
 
SORUYU GÖRÜNCE H. S. ÇEKTİ
250 bin TL'ye ihtiyacı olduğu için yarışmaya başvuran Türker, 15 bin TL'lik soruya kadar hiç zorlanmadan ve joker hakkı kullanmadan geldi. 15 bin TL'lik soruda ise herkesi şaşırtan o tepkiyi verdi. Türker, hiç beklemediği yerden çıkan soruya h. s.... diyerek tepki gösterdi.
 
KÜFÜR BİP'LENDİ
Programın canlı izlenmemesi, bir skandal yaşanmasını engellerken, küfür 'bip' sesiyle sansürlendi.
 
"Fil yutmuş boğa yılanı hangi kitabın resmidir?" sorusunda takılan yarışmacı iki jokerini kullanarak yarışmaya devam ederken kafasının çok karıştığını ifade etti. Kenan Işık ise "Farkındayım" diyerek durumu geçiştirdi.
 
Bu soruyu joker hakkıyla geçen yarışmacı, diğer soruda elenmekten kurtulamadı ve hedefi olan 250 bin TL'yi alamadan yarışmadan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler