Kimi zengin ediyorsun İrfan?

Kimi zengin ediyorsun İrfan?

Çankırı Belediyesi, çok değil bir yıl önce ihale ile tamamladığı çalışmayı bugün dozerlerle kazıdı!

Çankırı Belediyesi'nin kıt kaynaklarla oluşturduğu proje, sabah saatlerinde yine belediyeye ait araçlarla yerle bir edildi!

Necip Fazıl Sokak'ta çok değil daha geçen yıl tamamlanan parke yol çalışması, bu sabah saatlerinde iş makinalarıyla sökülerek asfalt çalışması için hazırlıklara başlandı...

BELEDİYE İHALE İLE ÖZEL SEKTÖRE YAPTIRMIŞTI!
İş makinalarının tatil günü sabah saatlerinde Necip Fazıl Kısakürek Sokakta kendisini gösteren iş makinaları, belediyenin gerçekleştirdiği ihale ile özel sektöre yaptırılan parke çalışmalarını adeta yağmalayarak vatandaşın şaşkın bakışları arasında moloz yığını haline dönüştürmekte hiç mi hiç tereddüt etmediler.

BELEDİYEMİZ BU KADAR ZENGİN Mİ?
Sokakta sabah saatlerinde başlayan çalışma sonrası Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan sokak sakinleri "Çankırı Belediyemiz çok mu zengin ki, daha geçen yıl döşediği parke taşlarını bugün iş makinaları ile sökebiliyor? Başkan Dinç, seçim öncesi kimleri zengin etme gayretinde? Madem yola asfalt atılacaktı, neden sokak aylarca trafiğe kapatılıp parke çalışması yapıldı? Saçı bitmemiş yetimin hakkı olan Belediye kasasının böylesi harcamalarla çarçur edilmesinin hesabını kim verecek?" dediler.

İşte geçen yıl parke çalışması yapılmadan önce Necip Fazıl Kısakürek Sokağın hali...

61.jpg

Parke çalışmalarının yapıldığı süreç...

64.jpg

488.jpg

VE BU SABAH NECİP FAZIL KISAKÜREK SOKAK...

cankiri-necipfazil-busabah-sozcu-resim-091.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler