Kınıklıoğlu, Gazi Anadolu Lisesinde

Kınıklıoğlu, Gazi Anadolu Lisesinde

Okulun geleneksel hale getirdiği 'kariyer günleri'nde konuşan milletvekili, doğru mesleği seçmek için kalbin ve aklın sesinin dinlenilmesi gerektiğini belirtti.

Gazi Anadolu Lisesi’nde geleneksel hale gelen ‘Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri’ etkinliğinin bu yılki ilk konuğu Ak Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu oldu. Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte Suat Kınıklıoğlu, kendi kariyer sürecinde yaşadıklarını anlattı. Öğrenciler de gerek mesleki gerekse ülke gündemi ile ilgili bazı konularda sorular yönelttiler.

İnsan hayatında seçmekte güçlük çektiği en önemli iki konunun iş ve eş seçimi olduğunu belirten Kınıklıoğlu, özellikle doğru mesleği seçmek için kalbin ve aklın sesinin dinlenilmesi gerektiğini belirtti.

Etkinliğin en ilginç olayı da Gazi Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi Başkanı Burak Çaykenarı’nın milletvekiline sürpriz yumurta vermesi oldu. Burak, ‘Son zamanlarda ülkemizin değişik yerlerinde siyasileri protesto etmek amacı ile yumurta atıldığını görüyoruz. Bu durumun son derece çirkin olduğunu düşünüyorum. İnsanların protesto haklarını böyle bir biçimde göstermelerini protesto ediyorum. Bizler tatlı yiyelim tatlı konuşalım düşüncesinden hareketle size çikolatalı yumurta vermek istiyorum’ diyerek milletvekiline sürpriz yumurta hediye etti. Bunun üzerine Ak Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, ‘ben de şemsiyemi yanımda getirmiştim’ şeklinde yaptığı espri gülüşmelere neden oldu.

Etkinliğe İl Mili Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile Okul Aile Birliği Başkanı da katıldı. Oldukça keyifli ve ilginç geçen etkinlik okul müdürü Nazır Şahin’in çiçek takdim etmesi ile sona erdi. (Kaynak: Gazi Anadolu Lisesi web sayfası)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler