Kınıklıoğlu: Seçim 2-0 olur!

Kınıklıoğlu: Seçim 2-0 olur!

Ak Parti Çankırı Milletvekili Kınıklıoğlu, dün Ilgaz Dağında gerçekleşen saldırıyı da kınadı.

Ak Parti Çankırı milletvekili Suat Kınıklıoğlu şehit polis memuru Recep Şahin’in ailesine başsağlığı, yaralanan Çankırılı polis memuru Metin Kuş'a acil şifalar diledi.

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu terörist saldırıyı lanetledi, şehit polis memuru Recep Şahin’e rahmet, ailesiyle emniyet teşkilatına başsağlığı, yaralı polis memuru Metin Kuş’a acil şifalar diledi.

Kınıklıoğlu açıklamasında "Dün vuku bulan menfur saldırıyı esefle kınıyorum. Bu saldırının komşu ilimiz Kastamonu'da meydana gelmiş olması bir polis memurumuzun şehit olup Çankırı ili Yapraklı ilçesi Yakadere köyü nüfusuna kayıtlı polis memuru hemşehrimizin yaralanması bizi daha da üzmüştür." dedi.

Terörist saldırıyı lanetleyen Kınıklıoğlu "Şehit olan Recep Şahin’e Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı dilerken yaralanan polis memuru hemşehrime acil şifalar diliyorum" dedi.

Türkiye’de secim atmosferini gereksiz yere çığrından çıkarmak isteyen çevrelerin olduğunun bunun demokrasimize ve ülke huzuruna zarar verdiğini belirten Kınıklıoğlu "İnşallah Çankırımızda ve ülkemizde bu tür acıları yaşamayız" dedi.

KINIKLIOĞLU: SEÇİM SONUCU 2-0

Ak Parti'nin Çankırı’da seçim kampanyasına tam hızla devam ettiğini belirten Kınıklıoğlu Çankırı’da secim sonucunun 2-0 Ak Parti lehine olacağını ifade etti. "Bütün teşkilatımız ve partililer bu sonucu elde etmek için canla basla çalışıyoruz" diyen Kınıklıoğlu önümüzdeki günlerde Çankırı’da seçim çalışması için merkezde olacağının altını çizdi.

Kınıklıoğlu sözlerini "Önemli olan huzur ve demokrasi kültürümüze yakışır bir seçimin gerçekleşmesi, halkımızın iradesinin sandığa olaysız yansımasıdır. Bizim için vatandaşlarımızın güvenliği kutsaldır" şeklinde tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler