Kınıklıoğlu ve Şahin bugün adaylık müracaatında

Kınıklıoğlu ve Şahin bugün adaylık müracaatında

Ak Parti Çankırı İl Başkanlığında bugün hareketli saatler yaşanacak.

Ak Partide Çankırı aday adaylarından milletvekili Suat Kınıklıoğlu ve il başkanlığı görevinden istifa eden Av. İdris Şahin bugün müracaatlarını gerçekleştirecekler.

GÜNÜN İLK BAŞVURUSU KINIKLIOĞLU'NDAN
Ak Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak genel seçimler için Ak Parti'den aday adaylığı başvurusunu Pazartesi günü saat 10.30'da Çankırı’da yapacak. Edinilen bilgiye göre Kınıklıoğlu Bölge Trafik Müdürlüğü önünde partililer tarafından karşılanacak ve akabinde Ak Parti İl Başkanlığına geçerek başvurusunu yapacak. Kınıklıoğlu'nun basına açıklama yapması bekleniyor.

Kınıklıoğlu geçtiğimiz günlerde Çankırı dışında bir yerden aday olmayı düşünmediğini ve başvurusunu Çankırı’da yapacağını basına açıklamıştı.

İDRİS ŞAHİN SAAT 14.00'DE
Öte yandan Ak Parti İl Başkanlığı ve Çankırı Barosu Başkanlığından istifa ederek Ak Parti'den milletvekili aday adayı olacağını açıklayan Av. İdris Şahin, pazartesi günü saat 14.00'de il binasında adaylık müracaatında bulunacak. Şahin "Yozgat'ta 30'ları, Çorum'da 40'ları aşan milletvekili aday aday müracaatının ilimiz Çankırı'da bugün için bir elin parmakları sayısında olması hayli düşündürücü" derken bu dönem Çankırı'da siyasette yaşanan kısır döngüye dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler