Kınıklıoğlunun evet turu devam ediyor

Kınıklıoğlu'nun "evet" turu devam ediyor

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu,

12 Eylül’de oylanacak olan anayasa değişiklik paketini hemşehrilerine anlatmak ve "evet" oyu istemek için Çankırı’yı dolaşmaya devam ediyor.

Çankırı ziyaretleri kapsamında Çerkeş AK Parti İlçe Başkanlığının vermiş olduğu iftara katılan Kınıklıoğlu, iftarda Çerkeş AK Parti İlçe Teşkilatı, muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğinin ardından teravih namazını Çarşı Camisinde kılan Kınıklıoğlu daha sonra Onikili’nin kahvesine giderek hemşehrileriyle sohbet etti.

Vatandaşların ve muhtarların sorunlarını dinleyen Kınıklıoğlu, muhtarların Çerkeş köy yolları ile alakalı şikayetleri üzerine Çankırı Valisi Şemsettin Uzun ile görüşüp sorunları masaya yatıracağını söyledi.

Geceyi Çerkeş’te geçiren Kınıklıoğlu ertesi gün bölgede çalışmalarına devam ederek fidanlık, YİBO ve Çerkeş Devlet Hastanesinin yeri konusunda da incelemelerde bulundu. Çerkeş Devlet Hastanesi Başhekimi ile makamında bir araya gelen Kınıklıoğlu daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. Çerkeş esnafı ile tek tek görüşen milletvekili, ayrıca Altın Makas Berber Salonunda saç tıraşı oldu. Bölgenin en büyük tesisi olan AYTAÇ‘ı da ziyaret eden Kınıklıoğlu, Genel Müdür Kemal Tekdemir ile görüşerek sektör ve bölgedeki hayvancılık konularını konuştu.

ATKARACALAR ve BAYRAMÖREN ZİYARETLERİ
Çerkeş ziyaretinin ardından Atkaracalar ilçesine giden Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, Belediye Başkanı Rifat Altuntop‘u makamında ziyaret ederek ilçe sorunları hakkında bilgi aldı.

Akşam saatlerinde Bayramören ilçesine geçen Kınıklıoğlu, AK Parti İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkanı Altuntop'un birlikte vermiş oldukları iftarda teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Kınıklıoğlu, Çankırı’nın her yöresinde olduğu gibi Bayramören’in de serin havasından ve insanının sıcak ilgisinden memnun olduğunu belirtti.

Milletvekili Kınıklıoğlu, ayrıca yeni atanan Bayramören Kaymakamı Yavuz Akyol’u da makamında ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulunarak “İlçemiz ilk görev yeriniz olduğundan dolayı ilçemizi ve Bayramören’in sıcakkanlı insanını meslek hayatınız boyunca unutamazsınız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler