Kır düğünü yapacaklar

Kır düğünü yapacaklar

Gazeteci-şarkıcı Ayşe Özyılmazel ile reklamcı Ali Taran’ın şoke eden nikâhı bugün Bodrum’da bir kır düğününde kıyılacak

Birkaç gün önce “Her an evlenebilirim, hayatımda biri olabilir. Evliliği seviyorum” diyen ünlü reklamcı Ali Taran’ın (59) gazeteci-şarkıcı Ayşe Özyılmazel’le (32) evleneceği haberi gündeme bomba gibi düştü. 21 yıllık eşi Selma Taran’dan 13 Haziran’da anlaşmalı olarak boşanan Taran’ın bu ani kararının sebebinin, “Yetenek Sizsiniz Türkiye”de birlikte jüri üyeliği yaptığı Hülya Avşar  ilişkisi olduğu iddia ediliyordu.

Pazartesi akşamki MFÖ konseri sonrası Bodrum’a giden Taran’ın işlemlerini gizli yürüttüğü nikahın 1  Temmuz Cuma günü kıyılacağı öğrenildi. Acun Ilıcalı’nın tanıştırdığı çift Bodrum’da bir kır düğünü yapacak, Özyılmazel Vakko gelinlik giyecek.

Kendini twitter’dan savundu
Haberin duyulmasının ardından Ayşe Özyılmazel ve annesi Oya Germen telefonlarını kapattı. Özyılmazel’in babası şarkıcı Neco (65) haberi basından öğrendi ve inanmadı. Kanser tedavisi gören Selma Taran’ın fenalaştığı, oğlu Kuzey Taran’ın da ağladığı öğrenildi. Selma Taran’ın çevresine “Ayşe’ye tavsiyem dikkat etsin, benim gibi hastalanmasın” dediği öne sürüldü. Boşandıktan sadece 18 gün sonra  bir evlilik yapacağı için eleştirilen Ali Taran, twitter’dan “Özel hayata biraz saygı istiyorum. Çok şey mi istiyorum?” dedi.

Belediye başkanı, gelini Hülya Avşar zannetti
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “Sayın Taran nikah işlemleri bize başvurdu, kendisine tarih verdik. Evleneceği kişinin Hülya Avşar olup olmadığını sorduk, hayır dedi. Arzu ederlerse nikahlarını ben de kıyabilirim” dedi. Önce nüfus idaresine, daha sonra Bodrum Belediyesine giden Ali Taran hem Başkanı Kocadon hem de nikah memuru ile görüştü.

Aralarında 27 yaş fark var
-Ali Taran eski eşi Selma Taran’dan henüz 13 Haziran’da boşanmıştı.
-Ayşe Özyılmazel birkaç hafta öncesine kadar Beyrutlu tekstilci İbrahim ile birlikte ve mutlu olduğunu söylüyordu.
-Aşk iddialarını reddeden Avşar ve Taran’ın iki iyi arkadaş olduğu biliniyor. Hülya Avşar ile Ayşe Özyılmazel’in ise birbirlerine açtığı hakaret davaları var.
-Çiftin arasında 27 yaş fark var. Özyılmazel, Taran’ın ilk evliliğinden olan kızı Burçak’tan 5 yaş küçük.
-Özyılmazel geçen hafta twitter’da Kenan Doğulu’nun “Şans Meleği” için “En sevdiğim şarkı” demişti. Şarkının sözleri şöyle: “Süper hızlı gelişti her şey, bir anda döndü şansımız / Hayat böyle şipşak değişir”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler