Kış Oyunlarında taciz şoku!

Kış Oyunları'nda taciz şoku!

Oyunlar Köyü'nde görevli personelin Kanadalı bayan sporcuları taciz etmesi bomba gibi patladı.

Konuk kafile ateş püskürdü, organizasyon olayı kapatmak için devrede. 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda önceki gece meydana gelen bir olay ortalığı karıştırdı.

Sporcuların kaldığı oyunlar köyünde 'taciz' şoku yaşandı. Erzurum'daki herkesin keyfini kaçıran olay önceki gece meydana geldi. Hadise'nin gönüllüler için verdiği konsere katılan Kanadalı bayan sporcular, daha sonra oyunlar köyüne döndü.

Ancak buradaki görevlilerin 'alkollü olmalarından cesaret alarak' sporcuları taciz etmeleri oyunlar köyüne bomba gibi düştü. Kanadalı sporcular, bu durumu derhal kafile sorumlularına aktardı. Sporcularından gelen bu şikayetle şok olan Kanadalı yetkililer, derhal organizasyon komitesinin kapısına dayandı.

KAMERA KAYITLARI TAKİPTE
Olayın bir an önce emniyete intikal ettirilmesini ve sorumlularm gözaltına alınmasını isteyen Kanada kafilesi, "Eğer bunu yapmazsanız oyunları protesto eder, ülkemize döneriz" resti çekti.

Olayın büyümemesini için Kanadalı yetkilileri sakinleştirmeye çalışan organizasyon sorumluları ise derhal bir 'kriz toplantısı' yaptı. Olayın emniyete intikal etmeden çözüme kavuşması için çaba harcandığı, suçluların bulunması için oyunlar köyündeki kamera kayıtlarının incelemeye alındığı öğrenildi.te yandan Hadise konseri sonrası oyunlar köyüne alkollü olarak döndükleri belirtilen Türk Milli Takımı sporcularının ise akreditasyon kartları toplandı.

Bazı Türk sporcuların ise gece 02.00'ye kadar diğer ülkelerden gelen sporcularla birlikte oldukları ve gece yarısı ikamet ettikleri bölüme geldikleri ifade edildi.(Habertürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler