Kız yurdunda cinsel ilişki skandalı

Kız yurdunda cinsel ilişki skandalı

Yaşları 14 ile 17 arasında değişen kız çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen 3 güvenlik görevlisi polis tarafından gözaltına alındı.

Kayseri Baldöktü Kız yurdunda zimmet, cinsel taciz ve ilişki gerekçesiyle gözaltına alınan 12 zanlıdan 2'si özel güvenlik görevlisi 3 kişi tutuklanma isteğiyle mahkemeye gönderildi

Kocasinan ilçesi Baldöktü Kız Yurdu'nda zimmet suçunun işlendiği gerekçesiyle açılan soruşturmada, polis tarafından gözaltına alınan 12 zanlıdan 3'nün bu suçun yanı sıra yurtta kalan P.T, K.I, G.T ve N.A ile, zaman zaman yurt dışında kendilerine ait evlerde birlikte oldukları ileri sürüldü.

Kayseri Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen soruşturma sonucu ifadelerine başvurulan zanlılardan ikisi güvenlik görevlisi , biri memur A.T, R.Ş ve V.D savcılıkca tutuklanmaları isteğiyle nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Daha önce de başkalarıyla yurt dışında ilişkiye girdiklerini belirten 4 kız ise ,alınan ifadelerinin ardından yeniden Baldöktü yurduna teslim edildi.

Kayseri'de iki gün önce yapılan operasyon sürürken, Aile ve Kadından Sorumlu Devlet Bakanı Aliye Kavaf da Malatya dönüşü Kayseri'ye uğrayıp konuyla ilgili bilgi almıştı. Baldöktü Yurdu'nda zimmet olayıyla ilgili bir soruşturma olduğunu belirterek incelemeler yaptığını söylemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler