Kızak Vali Özcan'ı 'bindirilmiş kıtalar' uğurladı!

Kızak Vali Özcan'ı 'bindirilmiş kıtalar' uğurladı!

Çankırı Valiliği görevinden Merkez'e alınan Vahdettin Özcan bugün şehirden ayrıldı.

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Merkez'e alınan Vali Vahdettin Özcan'ı 5 yılı aşkın görev yaptığı Çankırı'dan 'bindirilmiş kıtalar' uğurladı.

Bugün öğleden sonra makamından ayrılan Vahdettin Özcan için Valilik binası önüne gelenlerin büyük bir bölümünün Çankırı Belediyesi çalışanları olduğu görüldü.

Pazar günü de Belediye Başkanı İrfan Dinç'in Koç Otel'de Vahdettin Özcan ve eşi onuruna verdiği yemekte de masalar Belediyeye ait Kadın Eğitim Kültür Merkezi müdavimleri tarafından doldurulmuştu.

İRFAN DİNÇ, VAHDETTİN ÖZCAN RÜZGARI ESTİRMEK İSTİYOR LAKİN NAFİLE!
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre bölge milletvekili Hüseyin Filiz'in gerçekleştirmiş olduğu yoğun kulis faaliyeti sonucu Çankırı'daki görevine son verilen ve Merkez'e alınan Vahdettin Özcan'ın yaşadığı hayal kırıklığından faydalanmak isteyen Başkan Dinç, kızak vali'nin şehirde çok fazlasıyla sevildiği mesajını Ankara'ya verme gayretinde.

merkez-valisi-vahdettin-ozcan-resim-06.jpg

Vali Özcan’ın vedası sebebiyle Çankırı Valiliği önünde düzenlenen törende konuşan Vahdettin Özcan, “2011 yılında buraya sizlere hizmet etmek için Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından görevlendirilmiştim. Gene bir Ramazan günü 2016 yılının Haziran ayında Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle İstanbul’da görev alacağım. Bilerek bilmeyerek kırmış olduğum mesai arkadaşlarım vardır. Onlardan özür diliyorum. Haklarını helal etsinler. Benimde sizde hakkım varsa helal olsun.” dedi.

Çankırı’nın kendisi için ilk göz ağrısı olduğunu kaydeden Özcan, “Çankırı Türkiye’ye lazım olan bir kenttir. Ben Çankırılı değilim, Sinopluyum. Ama bilin ki Çankırı bu özelliğiyle öne çıkmıştır. Çankırı insanının ayakları bu topraktadır. Sizler Türkiye’nin çimentosunuz. Türkiye’nin çok önemli görevini ifa ediyorsunuz.” diye konuştu.

Çankırı’ya yeni gelecek olan vali için başarı dileyen Özcan, “Yeni gelen mesai arkadaşınız olacak olan Mesut Bey’e başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Benimle birlikte mesai yapan tüm milletvekillerimize, siyasi partilerimizin il başkanlarına, değerli vatandaşlarımıza, memurlarımıza haklarınızı helal edin diyorum.”

GİDERAYAK BELEDİYE BAŞKANI'NA ÖVGÜLER DÜZDÜ!
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in Çankırı için bir şans olduğunu vurgulayan Özcan, “O şansı üç dönemdir kullanıyorsunuz. Bundan sonrada hep birlikte, diğer milletvekillerimiz ile birlikte Çankırı’nın güzelliği için, Çankırı’nın gelişmesi için elinizden gelen gayreti yaparsınız. Ben bir Çankırı hemşehrisi olarak, İstanbul’da ve tüm Türkiye’de sizlerin elçisi olacağım. İnşallah Eylül ayında Feshane’ye geldiğinizde, Feshane’de olurum. Tekrar hakkınızı helal ediniz. İstanbul’da olacağım.” 

ÇANKIRI'NIN DİNAMİKLERİ NE YEMEKTE NE DE BUGÜNKÜ UĞURLAMADA VARDI
Başta geride bıraktığımız pazar günü gerçekleştirilen 'veda yemeği' ile bugün Valilik binası önünde gerçekleştirilen uğurlama törenine şehrin önde gelen STK başkanlarının ve sokaktaki vatandaşın katılmayışı, 5 yılı aşkın süre şehirde 'valilik' görevinde bulunan Vahdettin Özcan'ın ne derece sevildiğinin de göstergesi olsa gerek.

Son günlerdeki fotoğraf karelerine yansıyan görüntülere baktığımızda Merkez'e alınan Vahdettin Özcan'ın da durumun farkında olduğunu ve yaşananlardan hiç de mutlu görünmediği gün gibi aşikar.

KENDİN ETTİN KENDİN BULDUN SAYIN ÖZCAN!
'Ölenin ardından konuşulmaz'mış, geleneğine sadık kalarak bizler de gidenin ardından çok laf etme düşüncesinde değiliz! Lakin şunu da söylemeden edemeyeceğiz:

- Kendin ettin kendin buldun sayın Özcan...!

YENİ VALİ MESUT KÖSE YARIN ÇANKIRI'DA
Öte yandan kararname ile Çankırı'ya vali olarak atanan Mesut Köse, yarın öğle sonrası Çankırı'ya gelerek görevine başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler