Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal kazada yaralandı

Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal kazada yaralandı

Saat 17.00 dolaylarında meydana gelen kazada yaralanan Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal, Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Son dakika bilgisine göre; Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Bayar Soysal, makam aracıyla Ankara-Çankırı karayolunda bir traktörle çarpıştı.

Kaza bugün saat 17.00 dolaylarında 18 BA 918 plakalı makam aracıyla Ankara'dan Kızılırmak yönüne giden Belediye Başkanı Bayar Soysal'ın makam aracına Tamerler benzin istasyonu önünde plakası ve kimliği henüz bilinmeyen bir traktör sürücüsünün sağ şeritten aniden sol şeride geçmesi üzerine iki araç çarpıştı. 

Kazada Belediye Başkanı Bayar Soysal sol kolundan yaralandı. Olay yerine gelen ilkyardım ekipleri tarafından Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Soysal'ın sağlık durumu ile ilgili bir tehlikenin olmadığı öğrenildi.

bayar-soysal-kazayi-anlatti-resim-09.jpg

BAYAR SOYSAL, ELİM KAZAYI ANLATTI

Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal, tedavi gördüğü hastaneden çıktı ve Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuştu. Soysal "Kazayı tabiri caizse hayli ucuz atlattık. Araçta 4 kişiydik. Ben ön tarafta oturuyordum. Benzinliği yaklaşık 500 metre geçtik, birden traktör önümüze çıktı. Ve artık traktöre çarpmaktan başka şansımız yoktu. İşin tuhafı traktör sürücüsü olay yerinden korku nedeniyle köyüne kaçtı! Yaşadığımız kaza çok daha büyük bir facia ile sonuçlanabilirdi. Ancak aracımızın yüksek oluşundan dolayı kazayı ucuz atlatmış olduk. Allah beterinden saklasın"  dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler