Kızılırmakta cinayet

Kızılırmak'ta cinayet

İlçeye bağlı Yukarı Alagöz köyünde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda bir kişi yaşamını yitirirken 2 kişi de yaralandı.

"Senin oğlun benim kızıma baktı" tartışması sonucu patlayan silah, bir kişinin ölmesine iki kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Edinilen bilgilere göre Kızılırmak ilçesine bağlı Yukarı Alagöz köyünde yaşayan Hasan Karabıyık (44) ve Ali Özler (58) "Senin oğlun benim kızıma bakıyor" tartışmasına giriyorlar. Çıkan kavgada Karabıyık'ın kızına baktığı iddia edilen Recai Özler (20) elindeki bıçakla kız babası Hasan Karabıyık'ı yaralıyor. Bıçakla yaralanan Hasan Karabıyık üzerindeki silahla Ali Özler ile oğlu Recai Özler'i kurşun yağmuruna tutuyor. Hasan Karabıyık'ın kurşunlarına hedef olan Ali Özler olay yerinde hayatını kaybederken oğlu Recai Özler de yaralanıyor.
 
Bıçakla yaralanan Hasan Karabıyık ve silahından çıkan kurşunlarla yaralanan Ali Özler Çankırı Devlet Hastanesine kaldırılıyor. Tedavi altına alınan Özler'in hastaneden taburcu olduğu öğrenilirken, polis ve savcılığın olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler