Kızılırmakta silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı!

Kızılırmak'ta silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı!

Çankırı - Kızılırmak ilçesinde silahlı çatışma ve 1 ölü 3 yaralı var.

Kızılırmak ilçesinde gece 01.00 dolaylarında silahlar patladı ve 1 kişi hayatını kaybederken biri ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Olay, gece 01.00 dolaylarında Kızılırmak ilçesi içerisindeki Kale Parkta meydana geldi. Karaömer köyü muhtarı Ergülü Ceylan ile aza Nihat Can, hidroelektrik santrali yapımında taşeron firma olarak çalışan Abdullah ve Mustafa Borak ile parkta tartışmaya girdiler.

Sözcü18.com haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, ikili grup arasındaki tartışmanın nedeni ise bölgede yaklaşık 2 yıldır çalışma yapan firmanın, sürdürdüğü çalışmalar sırasında Karaömer köyüne su sağlayan şebeke üzerinde meydana gelen arızaların artış göstermesi ve bunun sorumlusu olarak Muhtar Ergülü Ceylan ile aza Nihat Can’ın taşeron firma çalışanlarını sorumlu tutması oldu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde parkta geçen hararetli tartışma bir süre sonra 3 silahın birden ateş almasıyla kana bulandı. Çıkan karşılıklı çatışmada Karaömer köyü azası Nihat Can (42) göğsünden ve ayaklarından aldığı 7 kurşun yarasıyla olay yerinde can verdi. Muhtar Ergülü Ceylan (44) ile taşeron firma sahipleri Abdullah (45) ve Mustafa Borak (34) çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Yaralılar Ergülü Ceylan ile Abdullah ve Mustafa Borak Çankırı Devlet Hastanesine sevkedildiler. Yapılan ilk tedavi sonrası durumu kritik olan Mustafa Borak Ankara’ya gönderildi.

Polisin olay yerine gelmesi ile birlikte yapılan araştırmada 20 dolayında boş kovan bulunduğu öğrenildi.

NİHAT CAN AKŞAM TOPRAĞA VERİLDİ
Silahlı çatışmada vücuduna aldığı 7 kurşunla olay yerinde can veren Nihat Can, Ankara – Keçiören’deki Adli Tabipliğe getirildi ve alınan otopsi raporu sonrasında akşam 19.00 dolaylarında Karaömer köyünde toprağa verildi. (Fotoğraf: Arşiv görüntüsü)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler