Kızıltepe’de faili meçhul cinayet!

Kızıltepe’de faili meçhul cinayet!

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde, oğlunu bu saban okula götüren 49 yaşındaki Mehmet Zeynettin Denktaş, döndüğü evinin olduğu binaya çıkarken, merdivenlerde uğradığı silahlı saldırıda öldü

Kızıltepe'nin Yeni Mahallesi'nde oturan Mehmet Zeynettin Denktaş, bu sabah oğlunu okuluna bıraktıktan sonra evine döndü.

Denktaş, evinin bulunduğu binaya girdikten sonra kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısı sonucu öldürüldü.

Çok Amaçlı Toplum Merkezi'nde (ÇATOM) hizmetli olarak çalışan evli ve 6 çocuk babası Denktaş'a, 3'ncü katta baş ve karın bölgesine pompalı tüfekle 2 kez ateş açılması sonucu öldüğü belirtildi.

zeynettin-dektas.jpg

Silah sesleri üzerine dışarı çıkan bina sakinleri Denktaş'ı yerde kanlar içinde görünce polise haber verdi. Sevk edilen polis ekipleri, bina içerisinde ve dışında önlem alarak inceleme başlattı. Bina içerisinde, merdiven boşluğunda yapılan ilk aramada, 2 pompalı tüfek bulundu. Denktaş'ın eş ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Denktaş'ın cenazesi otopsi için Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler