Kızını taciz eden sevgilisinin penisini kesti

Kızını taciz eden sevgilisinin penisini kesti

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir kadın, kızını taciz ettiğini öne sürdüğü birlikte yaşadığı kişiyi, cinsel organını keserek yaraladı.

Bahçelievler Mahallesi'ndeki evlerinde Nebahat Ö, 16 yaşındaki kızı G.Ö'yü taciz ettiğini iddia ettiği birlikte yaşadığı Hasan Ö. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hasan Ö, Nebahat Ö. ve kızı G.Ö'yü darbetmeye başladı. Bu sırada Nebahat Ö, evde bulunan biber gazını alarak Hasan Ö'ye sıktı.

Fenalaşarak yere düşen Hasan Ö'nün cinsel organını mutfaktan aldığı bıçakla kesen Nebahat Ö, 112 Acil Servis ekiplerine haber verdikten sonra  kızını da alarak polise teslim oldu.

Ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Hasan Ö'nün cinsel organının olmadığını fark edilmesi üzerine sağlık ekipleri olayın yaşandığı eve geri döndü. Sağlık durumu ağır olan Hasan Ö. ise Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin cinsel organı hastaneye getirmesi üzerine Hasan Ö. ameliyata alındı. Cinsel organın ameliyatla yerine dikileceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler