Kobe Bryant veda etti

Kobe Bryant veda etti

Los Angeles Lakers formasını son kez giyen Kobe Bryant, Staples Center'ı dolduran binlerce taraftarının önünde veda konuşmasını gerçekleştirdi.

Dünya basketbolunun efsane isimlerinden Kobe Bryant, 20 yıldır süren Los Angeles Lakers kariyerine son verdi. Utah Jazz karşısında attığı 60 sayı ile takımının 101 – 96 kazanmasını sağlayan ‘Black Mamba’ lakaplı efsane isim, Staples Center’ı dolduran binlerce taraftarına unutulmaz bir veda yaşattı.

Karşılaşmanın ardından mikrofonu eline alan kısa bir konuşma yapan Kobe Bryant, şunları söyledi:
“20 yılın nasıl geçtiğine inanamıyorum. Koyu bir Lakers taraftarı olarak yetiştirildim. Bu takıma katılmayı ve 20 yıl bu takımda oynamayı hayatımda hiçbir şeye değişmem. Hayallerimi gerçekleştirmiş oldu. Bu süreçte bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bana verdiğiniz motıvasyon için taraftarlarıma minnettarım… Her zaman kalbimde olacaksınız. Takım arkadaşlarıma bana verdikleri destek, aileme de gösterdikleri fedakarlık için çok çok teşekkür ederim.
20 yıldır herkes bana ‘Pas ver’ diye bağırdı. Ama bu akşam bütün takım arkadaşlarım ‘Sakın pas verme’ dedi. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde güzel bir vedaya imza atmış oldum.
Mamba gider…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler