Koç: Siyaseti Has Parti belirliyor

Koç: Siyaseti Has Parti belirliyor

İl Başkanı Koç, "Genel Başkanımız Anayasaların millet tarafından yapıldığını sık sık vurgulamıştı. Başbakan Erdoğan'ın Katar açıklaması da bunu onaylıyor" dedi.

Has Parti Çankırı İl başkanı Şevket Koç, yayımladığı yazılı açıklamada "Ülkede siyaseti Has Parti belirliyor" dedi. Koç'un yazılı açıklaması şöyle:

"Türkiye yeni bir Anayasa’yı mutlaka yapmak zorundadır. Yeni Anayasa yapma tartışmaları başladığı günden bu yana Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Anayasaların millet tarafından yapıldığını sık sık vurgulamıştır. 12 Eylül 2011 Referandumu öncesinde mevcut hükümeti bu konuda sık sık uyarmış, yeni ve sivil bir Anayasa’nın toplumun bütün kesimleri tarafından temsil edilen Anayasa meclisi tarafından yapılması gerektiğini dile getirmişti.

Aradan bu kadar zaman geçtikten sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Katar’da yaptığı basın toplantısında yeni bir Anayasa’nın milletin bütün kesimlerinin temsil edildiği bir meclis tarafından yapılacağını açıklaması Has Parti’nin Türkiye siyasetinde ne kadar belirleyici olduğunun açık bir göstergesidir. Biz bu milletin kendi Anayasa’sını kendisinin yapmasını istiyoruz. Eğer bu hükümet, milletin bütün kesimlerinin katıldığı yeni bir Anayasa’yı yapamazsa biz Has Parti olarak iktidar olduğumuzda Yeni Anayasa’yı milletimizle birlikte mutlaka yapacağız.

ARTIK YETER! ZAMLAR BIKTIRDI
Öte yandan ekonominin sürekli büyüdüğünü ve geliştiğini iddia ederek pembe tablolarla halkı kandıran hükümet son dönemde çeşitli gerekçelerle, akaryakıta arka arkaya zam yapmıştır. 2006 yılının Ocak ayında benzinin litre fiyatı 2,61 liradan satılırken, son yapılan zamlarla birlikte 1 litre 95 oktan benzinin fiyatı 3,92 liraya, 97 oktan benzinin fiyatı ise 4,1 liraya çıkmıştır. Bu zamların kabul edilebilir hiçbir yanı yoktur. Halkın Sesi Partisi halkın daha fazla sömürülmesine asla ve asla izin vermeyeceğiz. Hükümet, gözünü halkın cebine dikmiş ve akaryakıt zamları ile halkımızı sürekli soymaktadır. Bugün akaryakıta verilen her 100 TL’nin 65 TL’si vergi olarak devlete gitmektedir. Eğer hükümet doğru bir adım atacaksa, bu vergileri düşürmeli ve elini halkın cebinden çekmelidir. Dünyanın en pahalı benzinini bu millete reva gören hükümeti uyarıyoruz. Artık yeter! Milletimiz bu zamları hak etmiyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler